Фан Клуб: Интер

Туу како сте се исплашиле од Наполи, гледам ''Интерашиве'' сегде пишуваат како ќе не акнеле од земја почнувајќи од Вајсмилерот ( а ве има многу, па скоро сите), да не ви треба алиби у случај да не дојдат умрените да ве дупчат? Па да викате не бе јас ви реков уште пред натпреварот дека ќе го папаме... А ако тепаме први ќе се мочате насекаде.

Добро страшен е Наполи не дека не е, ама ако почнат и играчите на Интер со тој пичкарски Вајсмилерски и Деко Релоадед менталитет немаше сеа да бидеме прво место, пошто 10 пати ќе го папавме по 7 комада.

Уфенце, Вајсмилер е вечити плачко - ја сум реален :)

Рани куче да те лае ццц :P

Туу како сте се исплашиле од Наполи, гледам ''Интерашиве'' сегде пишуваат како ќе не акнеле од земја почнувајќи од Вајсмилерот ( а ве има многу, па скоро сите), да не ви треба алиби у случај да не дојдат умрените да ве дупчат? Па да викате не бе јас ви реков уште пред натпреварот дека ќе го папаме... А ако тепаме први ќе се мочате насекаде.

Добро страшен е Наполи не дека не е, ама ако почнат и играчите на Интер со тој пичкарски Вајсмилерски и Деко Релоадед менталитет немаше сеа да бидеме прво место, пошто 10 пати ќе го папавме по 7 комада.

Кај напишав јас дека ќе ни ја дупнат глата?..како што гледаш погоре напишав дека и да се загуби ништо не е страшно бидејќи ионака бодовите треба да ги освоиме со помалите екипи ако сакаме да завршиме во првите три места на крајот од сезоната а како што гледаш конкуренција ни се Рома,Наполи и Јувентус кои се прилично добри екипи и реално секој нивни кикс треба да ни биди добредојден ...

А во евентуаална победа не добиваме ништо освен три бодови..за титула и топ 3 има уште премногу и треба да се обработи секоја можна утакмица максимално професионално за да се извлечат што повеќе бодови...

И каков е тој пичкарски Вајсмилерски менталитет?..како што гледам и ти како што гледаш во секој ебан натпревар досега освен против Фросиноне минатата недела влегвавме со пичкарски менталитет поради нашиот голем стручњак на клупа и едвај на стаклени нозе вадиме три бода поради тоа што Ханданович глуми супермен

Нека извади пофизички состав, Гуарин, Мело, Жезус, некој што може да добие дуел. Ветровки не ни вршат работа против нивните напаѓачи.

Уфенце, Вајсмилер е вечити плачко - ја сум реален :)

Рани куче да те лае ццц :P

Марш бе Педер..онде во Сериа А ме направи како да не сум фан на Интер да ти ебам глата твоја дрвена :D..зарем ако сум фан на Интер треба да бидам субјективен?...пуши кур педеру :D[DOUBLEPOST=1448904284][/DOUBLEPOST]
Нека извади пофизички состав, Гуарин, Мело, Жезус, некој што може да добие дуел. Ветровки не ни вршат работа против нивните напаѓачи.

Да бе ова теретана е,ќе се билдаме ...и ако случајно ни заводат 1-0 на полувреме ќе ни се случи бродолом...кој кур?..Наполи не се Баерн Минхен затоа не претерувајте малце..нека излезат Љаич,Јоветич и Перишич во нападот со Брозович и Мело на средина и чао пријатно..треба од старт да се тргни на победа а не на 0-0 да оди...да му ебам фризурата нечешлана

Брат напред нека иде максимално офанзивен и најдобар сетап, јас за средина и назад ти зборам. Да не игра ветрушки како Телес и Сантон рецимо.

Штета што и на Љаиќ и на Перишиќ повеќе им лежи лево крило, ама ајде ќе менуваат позиции, битно имаме брзи крила.[DOUBLEPOST=1448914055][/DOUBLEPOST]Муриљо е крив

Последно уредено од модератор:
нека потврди сеа некој дека нагатомо е најдобриот бек кој го имаме....цел тим игра слабо, без идеја али овај ги докрајчи тотално и голот и црвен сеа!

Голот падна од Муриљо. Нагатомо не играше толку лошо до црвениов. Дамброзио на пример е 20 пати полош од Нага утакмицава.

Иначе, сите глупости почнуваат од Гуарин.

Абе 10 пати вишок направија од кај Нагатомо му ебам таа Хирошима фацата...
Кој кур го земаа Телес, за пак да го гледам радиоактивнион јапонец

Нагатомо мрш во Нагоја да ти ебам косоокитот..па и уште најдобар бек ни бил,Горан Попов сељакот од Вардар за него е Марсело да му ебам кепецот ..ем никаков квалитет нема па уште доверба има и го држат порази фановите во блискиот исток да му ебам племето нивно жолто..мрш у курац нека се носи и онај келнерот Ди Амбросио..да ти ебам и бекој и се..цело лето лајна јадев како тоа треба да донесат квалитетни бекој ,тие со истите останаа и онај што го зедоја(Монтоја) не го играат....

Не дека очекував победа,ама ме изнервира фактот дека Наполи не се ништо посебно и играме тотално рамноправно за овај слепецот два ефтини жолти картони да направи

Абе и вие не сте токму жими све,една утакмица нагатомо БОГ алал да ти е во џеб го стави Салах,друга утакмица мрш да ти ебам атомската бомба,нит се водите нит се терате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom