Еве искрено да те прашам тебе ,дали ќе беше задоволен од потезите на Манчини и од целовкупното издание ако случајно Рома ни израмнеше и завршеше 1-1?..а имаат сто шанси да ни израмнат само што Ханданович глумеше пантер па стигаше се и сешто....зарем според тебе нормално е Нагатомо да ни биди стартер и прв бек во тимот а со години трпи тимот од неговите глупости?..знаеш колку време го чекаме да се истреби од тимот за сега пак да играл прва постава?..зарем еден натпревар ти го менува мислењето?.
Јас ги разбирам околностите дека се работи за нов тим,многу нови играчи,сеуште невоиграни,не функционираат како што треба...но дали системот кој го практикува Манчини е правилен за овие играчи и за овој клуб?..што мислиш ти?..ти сакаш да гледаш онаков Интер?..мислиш дека ВИола и Лацио имаат подобри играчи од нас што се осмелуваат да одат на гол повеќе и да победваат лесно со 2,3 парчиња во противничката мрежа?..демек нашите играчи немаат капацитет за такво нешто?..неможам да го разберам Манчини што му објаснува воопшто кога ќе седнат ден пред натпревар и што размислува воопшто,а и вас неможам да ве разберам што го подржувате...
Брзо ја губите меморијата кога пред 7-8 години неможевме едно ебано 1/8 финале во ЛШ да поминиме поради неговите глупости каде не знаеше да постави една нормална игра туку играше на ура без никаква идеја..за малце титулата ќе ја изгубиевме до 2008 година да му ебам жената негова ,трилион глупости имаше направено и до ден денес треба да го трпам а го сметам за еден од најнеписмените тренери....ме мрзи да пишувам за него сеуште ама се надевам дека ќе ме демантира со неговото незнаење
Да. Исто ко што бев задоволен и со бодот против Јуве.
За Нагатомо имам 12 пати кажано дека ни е најдобар бек и дека у секој случај треба да игра место Сантон падавичарот. Не го мењам мислењето за Нага после една утакмица, ја нон стоп го подржувам, исто и
@beneamata , и уште стојам позади тоа дека ни е најдобар бек. Се виде и вчера, да играа Хуан и Сантон 11 гола ќе ни нашибаа Салах и Жервињо. Да бе трпел тимот од Нагатомо у реду е. Кој чека да се истреби? Ти и Стефан-кобе и уште неколку што го колнат нога да искрши и да умре? Чао.
За Манчини и пристапот негов, вчера а и денеска се повторив едно 18 пати, може си читал ако не прочитај ќе видиш. Ме мрзи пак да пишувам.
Само ова последново за ЛШ ќе го издвојам... викаш играл ура бура фудбал без идеја и концепција, не знаел игра да постави океј.
Сега пак ти смета што има поставено и концепт и игра и идеја.
Реков не се повторувам ама морам пак, малце. Се работи плански и постепено и сигурно во продолжение нема да се излага со овој пристап против помалите екипи. До крај на полусезона имаме горе доле лесен распоред, уште Лацио и Наполи од појаките.
Забораваш дека во овие 10 кола имавме 5 тешки утакмици. Јуве, Милан, Рома, Виола и Сампа у гости. Од тие 5 утакмици билансот е 8 бода од можн 15, со 1 пораз, 2 ремија и 2 победи.