Фан Клуб: Интер

Gnokuri povikan za Obala slonovache, ne znam oti ne go igra ovoj debilot na klupa, ama ich ne e losh koa ke se sporede so ovie shto gi forsira non stop, a aber nemaat.

да бранеше ханда наместо цезар 3-0 ќе завршеја хехе
cesar bil i ke ostane doktor po nauki za handanovic, u toa nikoj nikad nema da me razubedi, i faktot sto cesar seuste imase aktiven dogovor so inter, i sakase da ostane znacecse i deka inter nema potreba da investira u drug golman, vo period koga i nemaa mnogu pari, totalno bespotreben trasnfer, handa e dobra zamena za cesar, rabotata e sto inter voopssto ne trebase da bara zamena za cesar, pogotovo ne togas.

Од толку позиции што чрипат вие за голманот се запнавте ,згреши згреши тоа е ,сепак се работи за голман каде лесно можи да се надополни иако има влијание..во тимот како прво Манчини ни е за никаде бидејќи измислува топла вода со Паласио,Перишич и целовкупниот систем кој го форсира...сега јас не тврдам дека имаме којзнае каков тим ама за во Сериа А убеден сум дека со правилно работење и нормален тренер треба да бидиме пред Наполи,Милан и Виола ама со овај ретардираниот воопшто не сум сигурен дека ќе постигниме нешто повеќе...Перишич племејкер го игра господе:tapp:

Ако има некој у план да нарачува дрес од новава сезона,нека ме исконтактира у пп

Ојте бе, 5 страни за голмани изнапишавте на Толдо не ви текна.

Утре двојка сигурна, иако Сампдорија сезонава е солидна екипа... Ич да не се плашите...

А да си го вратиме Мурчо на полу-сезона?И така ке јаде педала од челзи деновиве...
Посреќен нема да има од мене!
Излапен ваков таков,со пола интелегенција има 10 пати подобро да го води Интер и од манчо,и од сите пациенти што го водеа клубов задниве пет години заедно.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Мирињо може само да го одведе во втора лига.

toa e toj interaski ciklus, posle mancini, murinjo :)
nego batalete toj fantazerski muabet, iako karmata mamicata u picka mu ja poeba posle inter, ako mu e, se poveke se spekulira za formacija so trojca nazad za utre ...
majko mila, nema sto poveke da se dodade, si ebale mamata ako pocne mancini so eksperimenti pak, sto samo dopolnitelno ja potvrduvva tezata deka deckoto uste si ja nema definirano formulata za uspeh so timov, a uste malce godina dena ke pravi so inter i negovata nova avantura tuka.

Што го коментирате опинокот што ни е на гол бе, му ебам тоа, не вреди 1 страна да се испише за него!

Па зар им некој што ќе го прими Мурињо во Интер? Цитирам навивач на Интер: "Освојуваш тројна круна, држиш рекорд во Италија, сигурно дека ќе ти купат кој играч и да посакаш со исклучок Меси или Кристина, доминираш против најдобриот во Германија тогаш и во наредните 15 год. а ти што прајш, даваш гз за пари!"

ne dae gz za pari be, toj 500m evra na smetka ima, gz za pari daval :), pa u inter zimase 12m po sezona mislam, ednostavno e lovec na predizvici i toa e toa, uste koga dojde si kaza deka sledna destinacija ke mu bide spanija, a u idnina za 10-15 godini i Portugalija saka da ja vodi. Za nego licno, u idealen moment si otide zasto tuka osvoi Se a javna tajna bese deka ke odi eden den vo Real, a Real ne sekoe leto baraat nov trener, moze ke im dojdese nekoj vo megjuvreme i ke se zakoravese tamu, taka da ko sto rekov, za nego, u idealen moment zamina, ko heroj zapisan ko jedini u istorija na klub a i kalco liga, so osvoena trojna. E sea posle Inter sto e tinja, toa e drug muabet, i nego pocna da go ebe sportskata karma, duri i navivacite na chelsea kade bese tretiran ko bog, pocnaa da mu vrtat grb.

Ali veke vrakanje ne, eventualno na dojde i da veti ostanuvanje na dolg rok, drugacie nikako, ali dur e mancini tuka i ne e pred brkanje glupo e da se pravi muabetov, sto e do mene i da neame pricina da go praime u idnina, neka iznenadi prijatno papakov.

Murdzo ne zamina tuku ostana vo Madrid na 25-05-2010.
Od togas do sega aber nema sto prai so sebe, 2 tituli, raspravii, kurci palci go izgubi cel respekt od svetot sto go imase prethodno.

Neka ide u Porto sea od ponovo neka pocnuva. Ako dojde red da se brka Mancini ja kako negovi zameni sakam eden od Simeone ili Blanc.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom