Фан Клуб: Интер

Каков Лонго бе, доста патиш по тој издуваниот талент.

Каков Лонго бе, доста патиш по тој издуваниот талент.
Sure, Belfodil 10mil ;)

Со оваа трансфер политика, наназад 4-5 години која сите вие ја оправдувате, видовме до кај стигнавме... Плати таму 15 милиони за некој си фалке за кој немале дрес во ѓубрентус

Па кој рече за Белфодил дека е добар?

Барем голови има давано за разлика од бубуљичавиот.

Барем не испаднавме..
После една година ќе биде и кој рече дека Фалкималки бил добар...

Со имињата што не поврзуваат тешко нас, пола Џенова, пола Парма и по некој од Пијаченца . А сите пенисите ги извадивте кога се спомињаше Јаја Туре, абе со кој памет мислите дека Интер ке го земе. Јас се надам дека нема да го продаат оној мал дел достојни за Интер (Икарди, Ханданович...) а друго што треба да ни биде кристал јасно е со Манчини ништо не праиме, додека не се најде тренер кој има некаков концепт за фубал црно ни се пишуе..

Имаше распеани јувенташи во 2010 викаа , брао бе ЛШ освоивте сега 10 години титула нема да видите.Еве ги 5 години поминаа уште 5 и ке се оствари клетвата :pos:

Мислев дека сум оптимист ама племето ни се еба ако продужиме со ваков тренер, вакви играчи и вакви ниски стандарди и очекувања.

Читам сеа шпекулации, 22 милиони за Бенатија, и Куадрадо на позајмица од Челзи. :tapp:

Читам сеа шпекулации, 22 милиони за Бенатија, и Куадрадо на позајмица од Челзи. :tapp:

Ма тоа се играчишта за Биабиани, Мело , Едер и останата банда без команда.

Ма тоа се играчишта за Биабиани, Мело , Едер и останата банда без команда.
Знам дека се играчишта ама по која логика би дошле у Интер.
Едниот ја игра првата сезона у Баерн кај што е стандарден, другиот пред 6 месеци отиде у Челзи.

Знам дека се играчишта ама по која логика би дошле у Интер.
Едниот ја игра првата сезона у Баерн кај што е стандарден, другиот пред 6 месеци отиде у Челзи.

Ај за Бенатиа у право си , ама кај Куадрадо можно е да дојде , само ке треба чудо да се деси. Тоа ти е како пример :
" Дојди позајмица во Горица Трејд главна ке бидеш за 8600 а она работи во Армани "

А Бенатија ако успеат да го донесат ондак капа доле, реално.

Каков Бенатија, мене ме донесоа. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom