Фан Клуб: Интер

Со кој состав ке се молиме да не се обрукаме?

Handanovic; D'Ambrosio, Ranocchia, Vidic, Juan; Guarin, Gnoukouri, Brozovic; Hernanes; Palacio, Icardi

KLUPA: 30 Carrizo, 10 Kovacic, 11 Podolski, 20 Obi, 21 Santon, 26 Felipe, 28 Puscas, 55 Nagatomo, 91 Shaqiri, 93 Dimarco, 96 Palazzi, 97 Bonazzoli.

Убав гол даде Хернанес, издрибла и силен шут од место. Му одговара позицијава зад напаѓачите и во задните неколку натпревари е солиден.

Гуарин и Брозович изгледа денеска имаат подефанзивна улога пошто не учествуваат многу напред. Гнукури е одличен, браво дете само така продолжи.

Брозович и Паласио упропастија некои полу контри ама мора да им дадеме уште еден гол на Рома, со еден е ризично.

Добро играат пу пу да не ги урочам, исто и со Милан беше само што сега реализацијата е на место. Ѓумбето од младинска свака част игра ко 10 години искуство да има, самодоверба муда паланечки. Брозович ми е малце изгубен мислам дека ако Манчини мушки го смени со Шакири или Ковачич ке бидеме јачи на контри. За малце Ибарбо да не решеше по грешка на Ранокија и мислам дека он ни прави најмногу проблеми, мора боље фластер на него.

Ајде немој да усерете у второ и да идам у школо со интер дрес на раат #minaagodini

И повторно клишето - Ах бе ранокија крфта мамина да ти ја изнаебам!!!

како се одбиваат играчиве на Рома од Икарди, апла ме потсеќа тоа на времето кога Адријано беше у Интер ...
Него Манчини ги погоди измените, за прв пат сезонава, поготово влегувањето на Подолски, сеа стартниот тим му беше смешен али нема везе, ќе научи, има време, штотуку стана тренер он, у 2001.

ДУПИ СИ ГИИИИИИИИ! Гнасен тим ми се овие .... Одамна се неам израдувано на победа вака

Штета не збрца Подолски гол, се виде што значи искуство. Шакири си ја заврши работата на најдобар можен начин, мислам дека треба да го држат и наредна сезона. Икарди факинг финиш 99, али мен оф д меч Видич, како у најбоље дани ја изигра утакмицава.

Вида спаси еден чист гол при 1-1, реагираше искусно на прва, кога овие имаа слободен, Ханда одбрани и на нога идеше кај играч на Рома за рутинско голче али Вида пред него изреагира одлично, да беше Ранокија со глава ќе се обидеше да интервенира, иако по земја одеше топката.

Ona crnceno od mladinski tim e solidno.

Икарди можеше повеќе да извади од оние шансите пред да го постигне голот. Во глобала добро игравме, сепак Рома добро се бранеа и не поминуваа сите топки до напаѓачите. Вака ако играме со селските екипи ќе паѓаат по 3 гола ама пак со нив играме најмизерно.

Па тоа бе Манчини, конечно ти дојде малце памет у тоа лејката пајажинеста. Напад је најбоља одбрана бем ти стомајки.

Одамна не сум се израдувал вака, Икарди машинерија.
17 гола сезонава, се надевам до крај ќе стигне до 20ка.
Никако продавање, у никој случај.

Него што е проблемот со Сантон?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom