Фан Клуб: Интер

И мене ми се фини дресовиве незнам што ги ругаат толку,иначе и овие беливе вториве што се гостински,ми се многу јаки али според боите ми немаат никаква поврзаност со клубот

Не ги сакаат дека не ги следат оние класични Интер линии и бои. Мене ми се допаѓа бојата и модерниот дизајн, како стојат само...мммераци. Уште манекениве да почнат да играат.

И мене ми се фини дресовиве незнам што ги ругаат толку,иначе и овие беливе вториве што се гостински,ми се многу јаки али според боите ми немаат никаква поврзаност со клубот
Црвено-бела бе боите на градот Милано.

Не сте вистински фанови на Интер ако немате дрес од Ибрахимович...колку свршвавме на него тие времиња само ние знајме..жив и здрав да е за огромниот придонес кој го имаше и го направи тренер овај глупакот Манчини

Не сте вистински фанови на Интер ако немате дрес од Ибрахимович...колку свршвавме на него тие времиња само ние знајме..жив и здрав да е за огромниот придонес кој го имаше и го направи тренер овај глупакот Манчини

Да, секоја му чест за тоа. Но имаше една работа која драстично го двоеше од Адриано рецимо... Адриано играше со срце, и го сакаше Интер, а Ибра не, него само парите и личната промоција му беа во прв план! ;)

А инаку... единствен фудбалер кој обожавам да го гледам како игра! :cuc:

Да, секоја му чест за тоа. Но имаше една работа која драстично го двоеше од Адриано рецимо... Адриано играше со срце, и го сакаше Интер, а Ибра не, него само парите и личната промоција му беа во прв план! ;)

А инаку... единствен фудбалер кој обожавам да го гледам како игра! :cuc:

Така е.
Сличен пример ти е денеска Икарди, затоа немам некое високо мислење за него, поготово кога провоцираше при постигнување на голот против Самдорија, клуб каде доби шанса и се промовира како играч.

Нема играч што повеќе сум го сакал од Рекоба. Онака уште ми лежи у срце со неговите мајсторски голови од далечина, страшен играч беше тоа нек си ебе матер. :cuc::cuc:
Интер и порано знаел да биде слаб, односно да има слаби резултати али некако тогаш имаше некаков шмек сето тоа, сега сме БЕДА, мизерија, очај, јад и ми се повраќа од овој Интер.

Вечер спремете се за нервози, Дибала има да го поремети Ранко наш, а башка и 1х ја имам. :busi:

Нема играч што повеќе сум го сакал од Рекоба. Онака уште ми лежи у срце со неговите мајсторски голови од далечина, страшен играч беше тоа нек си ебе матер. :cuc::cuc:
Интер и порано знаел да биде слаб, односно да има слаби резултати али некако тогаш имаше некаков шмек сето тоа, сега сме БЕДА, мизерија, очај, јад и ми се повраќа од овој Интер.

:cuc::)

Палермо досега не нема победено на Џузепе Меаца (Seria A утакмици), мислам подобра шанса тоа да го стори вечерва нема.:icon_lol:

10922791_852493241460483_3887345190508154128_n.jpg

балканска средина ќе има вечерва изгледа Кова,Брозо и Кузма.најверојатно и Пушкаш почнува од прва минута

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Handanovic; Santon, Ranocchia, Juan Jesus, Nagatomo; Guarin, Medel, Brozovic; Shaqiri, Icardi, Palacio

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom