Фан Клуб: Интер

Кампањаро :cuc: Којзнае во каква форма е али тамбс ап... Е сега Жуан ќе иде лево изгледа.... Премногу дефанзивно стартувавме, а Деко Т2 ја играл :jeeee:
nema, ke igra ovoj izglea desen bek, dambrosio levo, deka kampa igrase ko desen bek sea so mancini od klupa koga vlagase.
inace i ja sum za opcijata kampanjaro vo sredina, juan levo a dambrosio desno, taka bi bilo bolje, t.e. najbolje ke bese vidic mesto kampanjaro vo edna vakva kombinacija. :toe:

Полди на клупа е?

Да

Ако го пуштат дава гол нешто слично како голот од твојот гиф во потпис што ти стои.[DOUBLEPOST=1420573833][/DOUBLEPOST]
tumblr_mdux6yhjLF1r6ibubo1_500.gif

Полди само да не го мрзи да се враќа назад да помага на одбраната, за друго само дај му малце простор да му легне на левата и се ќе биде океј. :D

Пуштете сопкаст ако имате... wiziwig ја скинаа.

Ми умре сопкастот дај те друг

Ранокија не знае кај тера, не дека другите се способни да напраат три додавања..
Само Ханда на ниво.

Момци повелете тука имате стримови за сите спортови, одберете си кој ви е најсоодветен за вас

Ранокија одамна не е ни за собирач на топки, пола од времето ќе ги брка низ терен... И Жуан разочарува, али ај пак е боље од жабата на ИО... Покрај Кампа и Видиќ да ти игра Ранокија и уште капитен :angel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom