Изгледа Кова ќе го продолжи договорот до 2019 година, 2милиони по сезона плата + бонуси.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јака му душа...Изгледа Кова ќе го продолжи договорот до 2019 година, 2милиони по сезона плата + бонуси.
ova se tie nelogicni izbrzani razmisluvanja, realno, inter dozivuva los ciklus i toa e toa, ama sto da kazat postarite fanovi sto se iznacekale so dekadi za titula ? Ja licno asalno od koga sum pocnal da go razbiram fudbalot, sum cekal 7-8 godini za prv uspeh i toa vo periodi koga Inter trosea i trosea i trosea, i pominuvale iminja ko Ronaldo, Krespo, Vieri, Rekoba, Veron i red drugi ...Јака му душа...
Само едно ке те прашам - Околу болдираново,кажи ми ти каде виде амбициозност(ниет или како сакаш кажи го) кај тихо дека ке дојдело тоа време?Кажи ми каде?Со бркањето на Мацари,а пред тоа му продужува договор на уште година?Или со носењето на мвили,медели место зимање ЕДЕН салам играч во средината (читај најголан,хамшик)?Или со оставањето на тимот на цедило во нападот,па да се крстиме да не се повреди икарди (кој реално е уште далеку од класа бомбардер) или дали освалдо ке ја опраи главата или ке се фрли на курвање?Или имаш некои стварно инсајдерски информации кои јас ги немам,или некој од нас има проблем со воочување на реалноста и фактите!ova se tie nelogicni izbrzani razmisluvanja, realno, inter dozivuva los ciklus i toa e toa, ama sto da kazat postarite fanovi sto se iznacekale so dekadi za titula ? Ja licno asalno od koga sum pocnal da go razbiram fudbalot, sum cekal 7-8 godini za prv uspeh i toa vo periodi koga Inter trosea i trosea i trosea, i pominuvale iminja ko Ronaldo, Krespo, Vieri, Rekoba, Veron i red drugi ...
Ke dojde vreme koga povtorno ke bidat konkurentni, so nadez deka toa ke se neguva so godini a ne veruvam deka ke ima rakovodstvo ko prethodnoto dovolno ludo da dejstvuva na nacin na koj sto oni rabotea.
Toa e edno, vtoro, Toti, De Rosi sto, tapa fudbaleri stanaa ? Ili Gerard, toa sto klubot e los ne znaci deka istoto ke vlijae vrz razvojot na fudbalerot, aj ako ne sve sto vredi da prodavaat samo zasto momentalno ne im ide, i kako mislis ti deka vo idnina povtorno ke stanat konkurenten tim, ako ovoj jaka im dusa muabet vazi za site onie koi realno zasluzuvaat da bidat tuka. Kova e mnogu mlad fudbaler, vo Italija so edno kvalitetno transfer leto i vlecenje na pravilni potezi moze da se napravi silen tim, juve e klasicen primer za toa, taka da potegov e i te kako ispraven, taka i treba da se funkcionira.
Edna mocana Genoa glej kade e na tabela, vidi im roster, jeziv e ali toa e italia, toj nivni tim u PL bi se borel za opstanok so barnli i lester na Kambi.
Мацари услови летово за нов договор, пишувано е веќе на таа тема, достапен тренер немаше, а Тихо све што направи е што му даде шанса да работи во поидеални услови од претходното лето кога имаше трансфер ембарго и не се донесе нешто значително. Се знаеше дека Мацари немаше да се брка после ланската сезона и за тоа ретко кој замеруваше бидејќи реално, го имаше скоро истиот тим на Страмачиони, ова лето он си изигра паметно, а Интер немаше избор, во случај да си одеше он ќе дојдеше некој од негов калибар и пак у круг ќе се вртеа.Само едно ке те прашам - Околу болдираново,кажи ми ти каде виде амбициозност(ниет или како сакаш кажи го) кај тихо дека ке дојдело тоа време?Кажи ми каде?Со бркањето на Мацари,а пред тоа му продужува договор на уште година?Или со носењето на мвили,медели место зимање ЕДЕН салам играч во средината (читај најголан,хамшик)?Или со оставањето на тимот на цедило во нападот,па да се крстиме да не се повреди икарди (кој реално е уште далеку од класа бомбардер) или дали освалдо ке ја опраи главата или ке се фрли на курвање?Или имаш некои стварно инсајдерски информации кои јас ги немам,или некој од нас има проблем со воочување на реалноста и фактите!
најголем кец е утре Интер,Удинезе играше 120 минути против Чезена,а и мора да им вратиме за шупачкиот пораз на Меаца кога дупеа од соблекувална со таблата за менување бројкиСасуоло се пред нас на табела.Заебана екипа, нас сите им направи проблеми а од нас ги сркнаа 7 комада.
Утре мора да тепаме и да почнеме да се качуваже на табела пошто преку кир више!
Мали забавни факти: Syn го употребил зборот „алудирам“ вкупно 207 пати, од кои 195 на кирилица и 12 на латиница.i ja poise preferiram pobrzi i pouniverzalni fudbaleri, pred se aludiram za sredina i napad
Мали забавни факти: Syn го употребил зборот „алудирам“ вкупно 207 пати, од кои 195 на кирилица и 12 на латиница.
#nemavdrugarabota