Фан Клуб: Интер

steta ne go gledam mecov, ne sum u moznost, cisto me interesira bonacoli samo kako ke izigra, rezultatot u vtor plan mi e mada dobro bi bilo da dade gol ili da asistira bar, kolku da ima nekakov kredit kaj macari, zasto kaj nego dete da se nametne e ramno na cudo.
10441093_292632567610658_2622054730333543853_n.png

Мизерии, само второ го гледав и не шутнаа кон гол. Сеа го видов голот на Додо, имаше офсајд. Џабе се крстите во Бонацоли. Огромна е разликата од Примавера до прв тим. Мора на позајмица да го пратат и него и Пушкаш, џабе играат у Примавера кога можат во Б да играат, бар да соберат искуство ...

Ја па мислев од 9 дека е.
Oh well...
Би сакал да ми е жал. Последните 6 утакмици не им ги глеав и мислам дека конечно почуствував што значи среќа.

Сте приметиле првите 20 минути играме како Реал Мадрид, после дали се разбудува противникот или се уморуваат нашиве не знам ама паѓаме. Второ полувреме не ни постои за нас. Да тепаме барем еден од Карабак и Днипро за да бидеме први во групата да избегнеме некој тежок противник во нокаут фазата.

А на 1-1 дека извади напаѓач...

Сте приметиле првите 20 минути играме како Реал Мадрид, после дали се разбудува противникот или се уморуваат нашиве не знам ама паѓаме. Второ полувреме не ни постои за нас. Да тепаме барем еден од Карабак и Днипро за да бидеме први во групата да избегнеме некој тежок противник во нокаут фазата.

А на 1-1 дека извади напаѓач...

Мора да си го спасува газот џигерот - има 2 меча фора .... на 1-1 со напаѓач можеше да прими гол ..вака не..

Ако го пуштат и Видич назад,богами ке биде тешко да завршиме во горниот дел од табелата во мај

INTER (3-5-2): Handanovic; Ranocchia, Vidic, Juan Jesus; Nagatomo, Kuzmanovic, Medel, Kovacic, Dodò; Palacio, Icardi.
Klupa: Carrizo, Berni, Andreolli, Osvaldo, Obi, Mbaye, Krhin, Donkor, Hernanes, Bonazzoli

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom