Фан Клуб: Интер

Дечки има некој искуство со online купување карти за Интер на Меаца?
Ја комплетирам процедурата и таман кога потврдувам добивам порака 'LOCALITA' MACEDONIA NON RICONOSCIUTA ALLA DATA 04/06/1984'. Знае ли некој што е проблемот и дали воопшто може да е купат картите?

П.С.Пак че прашам дали има некој некаква информација до каде е Армата???

Другар имаше ист проблем како твојот, бирал Македонија ама му давало грешка 3-4 пати. И ми вика, гледам фигурира JUGOSLAVIA (????) уште у државите што можеш да ги одбереш. Одбрал тоа и му стигнала картата на маил :pos: . Така ми рече он, ако ти се ризикува пробај така. Он беше на утакмица, со Рома лани кога изгубија 3-0

Другар имаше ист проблем како твојот, бирал Македонија ама му давало грешка 3-4 пати. И ми вика, гледам фигурира JUGOSLAVIA (????) уште у државите што можеш да ги одбереш. Одбрал тоа и му стигнала картата на маил :pos: . Така ми рече он, ако ти се ризикува пробај така. Он беше на утакмица, со Рома лани кога изгубија 3-0

Не знам некако не ми се ризикува и не гледам логика зошто не ми дава да продолжам понатака. Толку никој друг нема искуство со купување online карти ???

Mojs a?Ne e losho,se vraka optimizmot kaj fanovite poleka.Eve i vo fan klubov se primetuva,zivnavme...
:facepalm:

INTER (3-5-2): Handanovic; Ranocchia, Vidic, Juan Jesus; Obi, Hernanes, Medel, Kovacic, Dodò; Palacio, Icardi. Coach: Mazzarri.

NAPOLI (4-2-3-1): Rafael; Britos, Albiol, Koulibaly, Zuniga; Inler, David Lopez; Callejon, Hamsik, Insigne; Higuain. Coach: Benitez.

INTER: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 15 Vidic, 5 Juan Jesus; 20 Obi, 88 Hernanes, 18 Medel, 10 Kovacic, 22 Dodò; 8 Palacio, 9 Icardi

Ништо ново, истата формација, ист пристап...

Да се надеваме дека и Наполи ке биде мизерен.. Им недостига Игуаин а ионака не се многу подобри о нас сезонава.

едит: Грешка сум играл Игуаин :)

INTER: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 15 Vidic, 5 Juan Jesus; 20 Obi, 88 Hernanes, 18 Medel, 10 Kovacic, 22 Dodò; 8 Palacio, 9 Icardi

Ништо ново, истата формација, ист пристап...

Јас мислам дека е стигната наредба од врвот да се игра поофанзивно и дека веќе нема да се трпат лоши резултати и лоши игри. Затоа и излегува со Хернанес и Ковачиќ во средина. Типичен Интер на Мацари би бил со уште еден деструктивец во средина, а доколку играат Хернанес и Ковачиќ, тогаш ќе жртвува еден напаѓач.

Па све да му е*ам, среќа да се немало. Шутот на Хернанес и оној со глава на Икарди покрај статива што помина против нас да беа, у гол ќе завршеа

Не играме лошо ама фали завршница. Цело време кружиме и кружиме, овие се бранат и не чекаат на контри.

Гуарин мора да влезе второ, ни треба малку неговата агресивност и пробивност.

Пер нема да изгубиме од Наполи пошо ја ги играв тим 22+ на ливче. 200% сигурен бев дека ќе не ошурат ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom