Фан Клуб: Интер

Нека се реализира трансферот на М Вила и Медел (иако мене не ми се допаѓа воопшто) па да се работи на нападот. Јоветич и Освалдо засега се некако најреална опција, можеби со позајмица и право на откуп наредна сеозна :D
-----------------Ханданович----------------
----------------(Карицо)-----------------------
Дамбросио--Видич-Ранокиа--Нагатомо
(Џонатан---Роландо--Жесус---Додо)
-------Ковачич----М Вила-----Ернанес-------
------(Гуарин-----Медел-------Тајдер)--------
------Јоветич----Икарди-----Паласио
--------(Алварез--Освалдо--Бота)

Децата на позајмица и продажба на Кузнан, Скелото, Андреоли, Кампањаро, Силвестре...

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
10347769_835120819833568_5815207628379150877_n.jpg

Жал ми е што Жулионе претрпе онаков срам ни крив ни должен.

WTF..колку ми е смешно кога велат дека Цезар не бил крив за голојте....иако одбраната на Бразил летаа по сите страни, третиот и посебно четвртиот гол каде Германците ја направија разликата одат на негова душа..башка и на 5-тиот гол не изреагира воопшто..

Ti da branis so onakva odbrana. I da zadrzis motivacija i koncentracija.

A be vo maalo fudbal igravme so golemite pa ne gi ostavavme da si igraat kurtasak so golmanot...

Имаше претставување на тимот, пред малку заврши. Заборавив дека Скелото и Силвестре се уште дел од Интер. :mad:

Видич беше закон, го прашуваат нешто на италијански да каже, овој појма нема и вика "Forza Inter" :)

Уште не е официјално за Мвила. Не ги пратиле од Рубин документите потребни за да се официјализира трансферот. Нешто ми смрди у целава работа мене, да се надеваме дека ќе се реализира трансферов. Баталете слики, дур не видам на сајтот не верувам. Он се сликал дека потпишал договор, ама се додека Рубин не му ја потпише отпусницата може да пропадне трансферот.

Уште не е официјално за Мвила. Не ги пратиле од Рубин документите потребни за да се официјализира трансферот. Нешто ми смрди у целава работа мене, да се надеваме дека ќе се реализира трансферов. Баталете слики, дур не видам на сајтот не верувам. Он се сликал дека потпишал договор, ама се додека Рубин не му ја потпише отпусницата може да пропадне трансферот.

М’вила има изјавено дека не си оди од Милано додека не стане играч на Интер.
Прифатил смалување на платата и се откажал од бонусите само да стане играч на Интер.
Се што останува на Рубин е да ги испрати документите.

Na tolku slikanje so dresov i i trista lica od Inter, na krajot sramota e kje da ne go zemime, totalen fail kje bidne.

М’вила има изјавено дека не си оди од Милано додека не стане играч на Интер.
Прифатил смалување на платата и се откажал од бонусите само да стане играч на Интер.
Се што останува на Рубин е да ги испрати документите.

Епа тоа е работата. Што се чека на тие документи недела дена веќе. Имаше и информација дека Рубин во последен момент ги смениле условите во договорот. Затоа ми е сумљива целата работа. Вчера Аусилио изјави дека и Интер и Мвила направиле се што можат за да се реализира трансферот и се чека само на Рубин. Така да џабе е што се слика он кога документите не се пристигнати. Како што реков дур не видам на официјалната страна, не го сметам како играч на Интер :D

каков лудак е овој мвила, 20 дена е у милано не мрда, чека русиве да прифатат, си се слика со дресови со луѓе од управа а уште ништо не е потпишано, значи ко играч на Рубин самоволно си го прави ова :pos:, спие на картони пред Апијано џентиле и чека официјализирање на трансферот, односно, гулабот пратен од татарстан да пристигне безбедно во милано, зашто очигледно затуцаниве така тераат све да им ебам, среќа не се прекуокеански клуб иначе порака во шише ќе се чекаше и Се ќе зависеше од Голфската Струја

Не се толку будали бе..сигурно се имаат договорено ама од одредени причини не го објавуваат трансферот..иначе кој му кур бе го најавуваат МВила како небаре Крос го купивме..дајте малце посериозни пичка му матер барем можат за 10-15 милиони некој асолен бек да најдат а не со Нагатомо и Џонатан пак цела сезона да играат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom