Фан Клуб: Интер

Пато = Тричковски во моментов...Уште едно од непријатните изненадувања од Зажарениот и Тихо.Се надевам дека е лоша шпекулација само.преку таквиот од "трансфер бомбите" од типот на Бљабљани,врсаљко,пато,џовинко(за овој посебно:facepalm:),бехрами и плејадата други инвалиди кои ни во наша лига нема да бидат најјачи.И да се само шпекулации,многу убаво ја отсликуваат мокта на овој индонезиски Интер во моментов.Што кур Барса или Реал не поврзат со некој ваков слепец?
Еј преку кур веке,не го отворам форумов до крај на летово.Најдобро да сум расположен,отварам тука и автоматски ми се дига притисокот 400
Моментално Џовинко > бљабљани,Пато. Негов единствен проблем е што сака да игра како CF а најдоврите партии во Јуве ги даде како LW, му недостига само самодоверба ништо друго. Ма да како сакате :) синќир ние одлучваме тука на форумот :)

eventualnoto nosenje na dodo od roma, i pato. (y)(y)(y)

Ново лого имате а?

Il F.C. Internazionale Milano presenta il nuovo logo, tecnicamente definito "immagine coordinata" per le linee e i cerchi che si congiungono all'interno. Vi piace?

1623625_727569483982386_6100343862769309223_n.png

Последно уредено:
Рома го чека уште Урби и може да го испрати Додо према Милано, договорена е позајмица со право на откуп од 10 милиони евра.

Мвила најкасно утре треба да пристигне во Милано, Таидер е исклучен од договорот со тоа што Интер треба моментално да плати 1 милион евра а на крај на сезона уште 9. Па добро бе за ваков дил ли се ебаваат еден месец.

Новото лого без поента, истото само ја нема ѕвездата и делот од буквата I над C. Дресот е убав, само да не беше дрес на Интер, 100 години им се црно-плавите ленти трејдмарк. Циркус сме.

Логото не се ни приметува дека претрпило промени, речиси истото лого е. АМА ЗОШТО ЅВЕДЗИЧКАТА ДА ЈА ТРГНАТ?

Ѕвездичката ќе стои над логото ама само на дресот.

Овој Додо е многу добар во офанзива, не сум го гледал како игра у одбрана ама полошо од Нагатомо во одбрана сигурно не е. За Мвила незнам, ако не праи глупости, може цела средина сам да ја држи со што Ковачиќ и Хернанес би имале помалце задача да бранат, и да им се остави простор да ја креираат играта. Добро е што се на позајмица со право на откуп и двајцата, нема да лупнат многу пари ако не се покажат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom