Фан Клуб: Интер

Следната играме со Наполи и куварот на домашен терен каде немаме победа не памтам од кога

доџите сад :cautious:
Три натпревари сме без триумф на Џузепе Меаца. Токму толку последователни победи немаме врзано ниеднаш годинава. Еве шанса за Мацари по не знам кој пат сезонава да ја скрши клетвата. А нема подобар противник за тоа од Наполи.

Паласио единствен играч во Серија А кој настапил во сите 34 одиграни кола до сега. Почит! (y)

Да не има некој линк каде што ќе можам да ја гледам утакмицата?

на 10ти мај..против лацио, Ил Капитано се простува од фудбалот...можеби очекувано...но толку незамисливо е се после ова :/
936full-javier-zanetti.jpg

Последно уредено:
на 10ти мај..против лацио, Ил Капитано се простува од фудбалот...можеби очекувано...но толку незамисливо е се после ова :/
936full-javier-zanetti.jpg
Не старее легендава.:)Ако стварно сега се пенионира, тешко ке биде да се додржат солзите.Потајно се надевав дека од почит ке биде повикан за Гаучосите (се разбира само за на клупа).Ако некој од играчиве кои моментално се активни низ светов заслужува да освои светско првенство,тоа е он - големиот Хавиер Занети!!!Ке биде голема,огромна загуба за светскиот фудбал!
Уште сега тапа ми стана,при самата помисла на тој ден

denot koga ke se penzionira,negoviot lik ke go istetoviram.

a i priznavam,ke ima placenje,no toa e fudbalot,doagaat nekoi novi klinci,legendite gi stavaat kopackite na klin.Se se menuva.

No sepak ke go gledame i ponatamu cesto Il Capitano,navodno ke dobiel pretsedatelsko mesto vo Inter :love:

OFFICIAL INTER (3-5-2): Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Andreolli; D'Ambrosio, Hernanes, Cambiasso, Kovacic, Nagatomo; Palacio, Icardi.

Еј најјаки кореографии имаме. Немам појма што пишуваше но изгледаше моќно.

Не играме воопшто лошо, ајде уште малку фокус во додавања и подобра завршница на нападите и ќе падне гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom