Фан Клуб: Интер

Милито не е веќе играч за Serie A. Имаше неколку повреди во серија и има 34 години.

Нападот во Интер е загреота, само еден стандарден во формата напаѓач - Паласио. И едно раскурназено детиште - Икарди.

Башка Паласио направи две грешни додавања, кои можеа да бидат голови. Во прво полувреме не знам за кој стап му ја крева на Милито, по земја да ја пуштеше крај на прикаската. Во второ ја крена превисоко и позади Бота ако не се лажам.

рубен бота се подобар и подобар...супер игра на хернанес и на хесус и роландо, кузманович исто така добра партија..време е да го одмори паласио, двата со милито се надвор од форма :)
п.с. капитенски гол на самуел во негов стил
Е што покажа Бота? Жал ми е за децата од примавера што ги праќаат лево-десно а вакви играчи добиваат шанса да играат.

А па тие од Примавера играчишта невидени..сите кој од кој понеписмени со ниту тронка талент во нивните нозе..па Интер не е таков тим моментално да форсира млади недокажани играчи бидејќи цел тим е составен од камења..и од кој ќе учат младите од Нагатомо,Џонатан и Кузманович?..мора првин да се направи добар тим каде ќе личи на нешто а не турли-тава како што сме сега

Јас воопшто не се израдвав дури не ни ја гледав утакмицата.. но ќе ја имам таа чест на следниот дуел каде ќе бидиме прегазени од Фиорентина

А па тие од Примавера играчишта невидени..сите кој од кој понеписмени со ниту тронка талент во нивните нозе..па Интер не е таков тим моментално да форсира млади недокажани играчи бидејќи цел тим е составен од камења..и од кој ќе учат младите од Нагатомо,Џонатан и Кузманович?..мора првин да се направи добар тим каде ќе личи на нешто а не турли-тава како што сме сега

Јас воопшто не се израдвав дури не ни ја гледав утакмицата.. но ќе ја имам таа чест на следниот дуел каде ќе бидиме прегазени од Фиорентина
Лонго дечко, Лонго... Или ете Дестро што го дадовме за кило семки... Беса беше одличен, не знам сега што се случува со него. Сите овие се подобри од овој Бота што прв пат го гледам, али ете, купен е од јужна америка па мора да е подобар од секој играч од школата... Данкан игра во Ливорно, ние го плаќаме Кузманович... Кај е бе она икончето со попот и кадилото, баш за овој фан-клуб е...

Лонго дечко, Лонго... Или ете Дестро што го дадовме за кило семки... Беса беше одличен, не знам сега што се случува со него. Сите овие се подобри од овој Бота што прв пат го гледам, али ете, купен е од јужна америка па мора да е подобар од секој играч од школата... Данкан игра во Ливорно, ние го плаќаме Кузманович... Кај е бе она икончето со попот и кадилото, баш за овој фан-клуб е...

Лонго и Дестро двапати му дадоа шанса и двата камења беа, буквално се одбиваше топката од нив и со ништо не импресионираа освен што трчаа како муви без глај..Беса појма неам кој беше тој...Тим Данкан не беше лош но не знам зошто лесно се откажаа од него и го зедоа Кузманович ама ионака тимот ни е раштиман оркестар па нема да се развиат младите во ваква средина..не заприметваш дека Ковачич не е ништо подобар од лани дури и полош е?..

Лонго и Дестро двапати му дадоа шанса и двата камења беа, буквално се одбиваше топката од нив и со ништо не импресионираа освен што трчаа како муви без глај..Беса појма неам кој беше тој...Тим Данкан не беше лош но не знам зошто лесно се откажаа од него и го зедоа Кузманович ама ионака тимот ни е раштиман оркестар па нема да се развиат младите во ваква средина..не заприметваш дека Ковачич не е ништо подобар од лани дури и полош е?..
Па како сакаш да биде подобар Ковачич, јас не знам зашто уште седи во Интер, Мамиќ го заеба за сите пари...

Дестро нема добиено шанса во Интер, не знам што си гледал ти.

Лонго доби епизодна улога, а способноста на управата се гледа во следново:

2011–12
In June 2011 Genoa signed Destro outright from Inter for €4.5M, as well as half of the registration rights of Longo for a peppercorn fee of €500 (also made Inter had to write-down €47,000 for the residual accounting value of his contract).[6] He returned to Inter in temporary deal on 1 July 2011, being again assigned to the reserves. Longo was a regular starter for the side, but was unable to be the topscorer, scoring eight goals times during the regular season (attacking midfielder Daniel Bessa eventually scored ten times).

Longo scored his first goal for Inter against Indonesia League Selection on 24 May 2012.[13] In June 2012 Genoa CEO Pietro Lo Monaco once confirmed the co-ownership was renewed[14] but on the deadline date Internazionale bought back Longo for €7 million and sold Juraj Kucka back to Genoa for €6.5 million.[15][16]

Се одјавувам јас, имајте пријатна вечер...

Е што покажа Бота? Жал ми е за децата од примавера што ги праќаат лево-десно а вакви играчи добиваат шанса да играат.

па за играч кој се врајќа од тешка повреда а треба да се докажи во нов клуб има баги борбеност, мотивираност, добро движење, имаше неколку долги пасови кон гуарин, убав удар на гол и штета шо не стигна додавањето на паласио до него..можеби не е нешто посебно па да отскокнува али за некое време можи да напрај разлика во тимот :)
иначе и јас сум да примавера играчите добиват појќе шанса и да се има доверба во нив..

Ја цело време мислам дека на дечково никот му е олдскулШпорет, оно да му бил олдскулПоет. :D
Иначе за Бота чекајте, има време, не може да пресудиме по една одиграна утакмица, и тоа од клупата за резерви, некои си 30тина минути.

Se gleda od avion deka ima talent bota,treba slep da si ,pa da ne zabelezis deka dobro se dvizi,ima dribling i oset za pas.nego koj e taa budala sto lupna 10 milioni za kovacic?tolku pari samo za wunderkid se davaat.zemete go januzaj za primer pred da ripnete da go branite grande kova.se gleda sto e igraciste odma.duri i smesno e da gi sporedime.

^ Pirlo znaes kakov bese u Inter, ili ne znaese za Inter togas ? Cisto me interesira dali go znaes odgovorot na ova prasanje ...
Ili, Snajder ti tekinja kako igrase poslednite 2 sezoni u Inter ?

Si se fatil za Kova ko slep za stap u pm.

@Bene, destro e kamen, za Longo da ne zboram, ne mozese da se nametne u tretorazredni ekipi, sea u Rajo otide, ni u Verona ne uspea.

Destro i sensot za dvizenje bez topka vcera gi kostase Roma 3 boda, uzasen e, a golem talent e priznavm, i seuste e, ali posle povredava i se zdebeli dosta, se izoblici bajagi, karierata mu se dvizi nesto nalik na onoj Paloshi od Milan, isto jak talent, pa nesto problemi imase so zab mislam, ne mi tekinja, i on se izoblici mutirase u pm :), i sea se vlece po ekipi ko Kievo.

Мацари да беше во наполи Инсиње уште ке грееше клупа.Незнам што не ви е јасно , тренеров наш не им дава шанса на младите играчи а оние што играат е поради самиот факт дека нема кој да игра во моментов.По доагањето на Хернанeс повеке од јасно е дека Алварез ке биде зацементиран на клупа, за Ковачич шта речи, добива тешки критики за неговата игра а има 19 години и замислете како делува тоа на негова самодоверба.Имаме млади таленти но никогаш не добиле права шанса, оној последен што успеа на крај го фрли дресот и потпиша за најголемиот ривал. Имаме поголеми проблеми него ли давање шанса на млади фудбалери ,нас ни треба еден Јавиер назат во стартни 11 па макар дремел во една точка.Без разлика на неговиот допринос во играта туку од мотивационен аспект ни треба капитенот назад.

Па сега и од срце му посакувам на кова да не напушти.Со вакви дебили на клупа и навивачи овде што им бил камен нз зш е уште кај нас.Нека го продадат ем пари ќе си видат ем ќе му ја спасат кариерата.Да речеш дека бил камен и невредел 10м кои напразно сме ги дале т.е не заебале треба стварно да немаш врска со футбалов.
Убаво си имаше погоре некој пишано (поп со кандило) тоа во моментов најдобро не опишува :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom