Фан Клуб: Интер

koja odbrana Handanovic na slikanje e dojden. Talentot so topkata ne se spoj. Ostana kampanjaro da ja organizira igraya. Realno tolku ni e silata.
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 22:03 ---
koja odbrana Handanovic na slikanje e dojden. Talentot so topkata ne se spoj. Ostana kampanjaro da ja organizira igraya. Realno tolku ni e silata.i

Го извади Ковачиќ а го остаи шминкерон и лиглено Алварез. :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

bota ми прави кејф како игра.Ке биде нешто од него,памтете ми го зборов

Паласио 3 чисти шанси ги утна..во меѓу време капитенските траки во Јапонија се продавале ко алва :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Не дека Јувентус е нешто нај нај денес . Паласио да ги ставеше двете убави шанси , и нашите да не кикснеа , можеби ќе беше потесно во резултатот.

1 победа у последните 10 утакмици и ништо не пробува да смени копилето од "стручњак"........................................
Ти ебам лимитираниот тренер да ти ебам. Ај ќе речеш немаме играчи Јувентус да го тепаме ама па Катанија, Џенова, Киево и т.н, и за нив ли немаме? Нека иде у три лепе пичке материне више зажарениов.

Го извади Ковачиќ а го остаи шминкерон и лиглено Алварез. :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Уште Ковачич да го оставеше во игра нели виде дека не се спои со топката. Овај талент сега е далеку од првтим на пескара не камоли да игра во ИНТЕР.

Уште Ковачич да го оставеше во игра нели виде дека не се спои со топката. Овај талент сега е далеку од првтим на пескара не камоли да игра во ИНТЕР.

Ај молим те поштеди ме од твоето ванаби тролање.. Не замарај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom