Фан Клуб: Интер

Нема нигде официјално, нека се официјализира прво, зошто нашиве знаат во 5 до 12 да заебат работа.

Сеа купен е Хернанес или не? И што ќе ви е Кандрева бе, луди ли сте, рачунајте на тоа дека во Интер сите играат за -30% од своите можности.

Купен е,моментално во Павиа на медицински прегледи :D

Сме биле заинтересирани за некојси Енди Поло (наводно бил и потпишан).Некој да каже нешто повеќе околу овој играч,се сметал за многу голем талент,стил на игра нешто налик Алексис Санчез.

Гуарин и дефинитивно останува,добро е ова,значи дека Камбијасо ќе биде седнат на клупа.

П.С од Милано

1620881_606626162758151_1116496438_n.jpg

Тој Поло читав дека растурал со голови по тие Јужно-Америчките лиги. Во репрезентацијата исто, али од вакви таленти преку такво ми е, додека не се докаже ништо не верувам.

FC Inter Fans - Macedonia на Фејсбук пишаа дека Поло е купен. Иначе, Перуанец, 19 години CF позиција.

И што ќе ви е Кандрева бе, луди ли сте, рачунајте на тоа дека во Интер сите играат за -30% од своите можности.
Како и да е, секако подобро решение од Нагатомо.

Иначе, овој проблем требаше уште летоска со Зунига да се реши ама кога ќе ми текне кој е спортски директор...

Како и да е, секако подобро решение од Нагатомо.

Иначе, овој проблем требаше уште летоска со Зунига да се реши ама кога ќе ми текне кој е спортски директор...
Е Зунига веќе е друг муабет :) Кандрева јок, не ни треба таков играч.

Е Зунига веќе е друг муабет :) Кандрева јок, не ни треба таков играч.

Не заебавај добар играч е Кандрева. Со оглед на тоа какви неспособњаци имаме во тим он е одлично засилување.

Според Скај Милан го побарале Нани демек и Интер бил сеуште заинтересиран за Нани се можело да се случи до крајот на преодниот рок.
Гуарин да остане Хернанес па и некој офанзивец нема да е воопшто лошо.

Според Скај Милан го побарале Нани демек и Интер бил сеуште заинтересиран за Нани се можело да се случи до крајот на преодниот рок.
Гуарин да остане Хернанес па и некој офанзивец нема да е воопшто лошо.

Тешко за Нани. Мојс само што изјави дека нема трансфери во и надвор од Јунајтед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom