Фан Клуб: Интер

Над гол ќе отидеше во секој случај шутов на Гуарин.

Ne sum vo moznost da ja gledam. Sto napravi Riki i kako igraat vo vtoro?

Ne sum vo moznost da ja gledam. Sto napravi Riki i kako igraat vo vtoro?

Ништо, несакајќи го погоди во рака топката, и тоа на половината на Наполи и кретенот втор жолт му даде. Во второ исто како и цела сезона, се мачиме гол да дадеме, Гуарин зицер промаши и така.

Не можам да ја гледам крофнава :facepalm: , иако е рано , со овој пораз шансите за трето место се минимални.

Црвен картон и на Трендо не му текнува да промени малку во составот...
--- надополнето: 15 декември 2013 во 22:29 ---
Ајде бе иди у пм

Тоа гомното Тањавенто кога видов дека суди знаев или црвен или пенал.Нема поента веке со вакви судии бре, таман загнаа и ете.

koj mu ja dade 10 na kovacic, ni edno tocno podavanje koga ke mi tekne deka kutinjo go prodadoja da go donesat kovacic jasno e zosto inter e na vakvo teredze. handanovic denes maskota ni edna intervencija se na pogresna noga e mora da se sedni na klupa.

koj mu ja dade 10 na kovacic, ni edno tocno podavanje koga ke mi tekne deka kutinjo go prodadoja da go donesat kovacic jasno e zosto inter e na vakvo teredze. handanovic denes maskota ni edna intervencija se na pogresna noga e mora da se sedni na klupa.

Пенал одбрани , што сакаш , ај да го седнеме на клупа , кој на негово место ??

Со оваква одбрана премија се овие 4 гола што ги примивме од Наполи, среќа не беа повеќе. Па толку да се неспособни, чудо, овој Ранокиа дно дна, Гуарин мизерија, нека го шитнат во Јануари, добра кражба ќе биде ако го земе некој за 15мил евра.
Ако Тохир не вложува во некое засилување, ќе гледаме иста прикаска уште бааѓи време.

И кој да го ставиме да брани?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom