Ѓорче 1932
тој сум...
Дај бе да напраиме петиција за да го земат Мусачо,по олку зборење ќе помислиме дека доаѓа новиот Роналдо...коа веќе не можеме да договориме еден Раџа факинг Наинголан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аве ако Гергано трчаше како мува што да кажаме за Нагатомо кој беше бетер од него па еве го уште е во Интер.Некои работи во Интер немат логика.
Како тоа кога на Мбаје природна позиција му е стопер, а и во никој случај неможе да биде боље од Нагатомо..Искрено М`баје е класа играч за Нагатомо и Переира.
--- надополнето: 4 август 2013 во 13:57 ---
Добар си ти, или не разбираш фудбал или за инат го збориш ова за Нагатомо.
Како тоа кога на Мбаје природна позиција му е стопер, а и во никој случај неможе да биде боље од Нагатомо..
Добар си ти, или не разбираш фудбал или за инат го збориш ова за Нагатомо..
Изгледа е официјално. Добар плејмејкер по тоа што го видов на тренинзите, солидна замена за Кова.
Што збори од инат за Нагатомо? Две чисти нема во главата, 120цм е висок и секој втор го претрчува и ги добива дуелите со него. Ако сме нашле во него да се крстиме по бековските позиции ондак Господ на помош нека ни е.
А во што е подобар Нагатомо од Гергано ?
Ај прво објасни ми ти кој е подобар, Лам или Швајнштајгер?
Абе ајде, тоа беше случај у првата полусезона кога дојде од Чезена, последниве 2 сезони ги игра одлично, во играта од одбрана е подобрен за 100%.. Одличен си е Нага..
Ај прво објасни ми ти кој е подобар, Лам или Швајнштајгер?
Добро јас пишав само кога и во кое време го играме првиот дуел оваа сезона. А дека секогаш атакуваме на титулата , морав да напишам така. А кое место ке завршиме тоа незнам.Да не биде како лани Интер тргнува по скудето против Пескара а потоа дојде Интер се бори за опстанок во лига.
Игра и како бек. Во Пинцоло на сите натпревари играше како десен бек.Добар си ти, или не разбираш фудбал или за инат го збориш ова за Нагатомо.
Како тоа кога на Мбаје природна позиција му е стопер, а и во никој случај неможе да биде боље од Нагатомо..
Ај погледни го голот на Маџо против Интер на Меаца пред две сезони и ќе ти стане јасно за што зборувам, на друг начин не знам како да ти доловам дека Нагатомо не е материјал за тим како што е Интер.
и една грешка од нагатомо и ај да го шутнеме . или само затоа што не е ешли кол или роберто карлос ? што е со занети и камбијасо на пример ? и тоа што веќе две сезони го кочат прогресот на интер ? ти можеш една утакмица од нагатомо јас може минимум 30 да ти најдам во кој занети е најлош поединец на интер. не ме сфаќај погрешно муабетот ми е дека по еден кикс играчи на интер се обележуваат до крај па се чека некој нареден нивни кикс за да се покаже некој поента. а меѓувреме изиграле 20 добри натпревари,
Јуве има серија од три порази по ред.. Сасуоло, Евертон и сега ЛА.
Интер да имаше ваква серија на подготовките до сеа повекето ке викаа не ни бега втора лига.
Така да незначи каква резултати ке имаш на подготовките...битно е како ке играш кога ке почне првенството.