Фан Клуб: Интер

Значи овие пари се за ручеци и шешири, а за купување играчи Бранка и Морати уплаќаат лото?

Добро, кога ќе разберете дека не функционираат на овој начин работите? Значи, ако ги продадат Силвестре и Скелото, со тие пари нема да купат друг играч, аман. Не е ова зелен пазар па продај три кила краставици а со тие пари купи си два леба и кило јогурт.
Daj kazi ziti se kako funkcioniraat,ako ne taka?Se eksperti u pm.

Daj kazi ziti se kako funkcioniraat,ako ne taka?Se eksperti u pm.

Ај ти кажи ми ако знаеш како функционираат. Не ми беше цел на постот да му кажам дека никогаш со тие пари не се купуваат играчи, ама гледам не само он, туку и многу други прават такви математики, да го продадеме овој па да го купиме оној со тие пари. Епа не иде баш така, ако не разбираш стварно нема да губам време да ти објаснувам.

А што ако на пример земеме звучно име, како што сте запнале, и испадне Форлан ситуација? А?

Од тој аспект ако гледаш, а ако гледаш од аспект Ибрахимович, Снајдер, Лусио итн.?

Ај ти кажи ми ако знаеш како функционираат. Не ми беше цел на постот да му кажам дека никогаш со тие пари не се купуваат играчи, ама гледам не само он, туку и многу други прават такви математики, да го продадеме овој па да го купиме оној со тие пари. Епа не иде баш така, ако не разбираш стварно нема да губам време да ти објаснувам.
Епа друже сегде пишува дека Интер првин треба да се ослободи од Силвестре или друг дефанзиец за да се донесе Драгович, а со тоа се подразбира дека треба да се продаде за да се има пари за да се донесе нов играч.

Морати сто пати рекол дека мора да се продаде нешто за да се донесе нов играч.

1003452_10152070839387178_264132139_n.jpg

Ево су чланове вождовачког ганга

Ќе бојкотирам ќе одморам една година што ги вртам... здравјето ми го зедоа...

леонардо го напуштил ПСЖ да не доага кај нас?

напушти поради суспензијата што ја доби...е сеа дали ќе се одмара од фудбал дур му трае или ќе иде во интер ќе видиме...

Мислам дека суспензијата му важеше само за во францускиот фудбал.

Мислам дека суспензијата му важеше само за во францускиот фудбал.
Да само за Франција му важи забраната бидејки му е изречена од Француската фудбалска федерација, а не од Фифа и Уефа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom