Фан Клуб: Интер

Да не е само некоја "салфетка" како овој нашиов Субрата Рој :P
Ovoj indoneziec e, toj indiec :).
Ne e, mnogu e seriozna rabotava, do toj stepen da moze uste letovo novi sopstvenici da dobie Inter, nesto sto nikoj ne go ocekuvase. se znaese deka ke vlezat novi investitori, se znaese i kon kogo se celi ali deka do tolku e seriozna rabotava nikoj ne ni pretpostavuvase.

tipot po se izgleda e zagrizel mnogu dobro za inter barala nad 51% ili nisto od dogovorot.

Nema veze, ne e uslovot ili mnozinstvo akcii ili nisto, prasanje e dali sega ke go dobie mnozinstvoto ili vo idnina, momentalno GDS spomnuvaat 30% od akciite.

30% или дури и да се 49% акции нека му продадат ако сакаат за добар профит (+стадион) ама другите 51% не треба да се продаваат туку така, без разлика колку е богат овој. Само мое мислење.

Тогаш Syn ако се случи то нешто тој Индонезиецот да го купи интер ќе треба ти и стефан да навивате за Филаделфија седимстошеесетите а не за гадните Лејкерс бидејќи гледам нивни сопственик бил:D

Падна договор помеѓу Морати и Тохир, Тохир ќе купи 30% од акциите од Интер
Обjaви : FcInternews.it

30% или дури и да се 49% акции нека му продадат ако сакаат за добар профит (+стадион) ама другите 51% не треба да се продаваат туку така, без разлика колку е богат овој. Само мое мислење.
30 it is :)
Kako i da e ne veruvam deka Morati na bilo koj bi go dal klubot, dilot e najverojatno gotov, 30% odat kaj indoneziecov, za ponataka ke vidime, vo momentov vaka e najidealno, vo idnina kako i da e najverojatno i celosno ke premine kaj nego, odnosno, oni ke gi imaat mnozinstvoto na akcii no toa nema da znaci deka Moratti family ke go napusti Inter, i sega bese taa opcija vo igra so toa sto nemase da go imaat istiot luksuz.

Дури откако ќе си замине целосно Морати, јас мислам дека Интер ќе може да се надева на нешто повеќе. Со него ама ич не ми се верува...

Дури откако ќе си замине целосно Морати, јас мислам дека Интер ќе може да се надева на нешто повеќе. Со него ама ич не ми се верува...
Abe od perspektiva na fan na Juve :)
Pa so nego dojde trojnata kruna, ne so nekoj tret, u momentov najidealna e ovaa opcija koja najverojatno e dogovorena, 30%, nov stadion vo 2016 i potoa najverojatno i plus 21% ili poveke za Erick Thohir.

Abe od perspektiva na fan na Juve :)
Pa so nego dojde trojnata kruna, ne so nekoj tret, u momentov najidealna e ovaa opcija koja najverojatno e dogovorena, 30%, nov stadion vo 2016 i potoa najverojatno i plus 21% ili poveke za Erick Thohir.

Хахах. Абе тоа е за ваше добро. Мене ако ме прашуваат би ги оставил Морати и плус Страмачони како тренер и Интер полека, но сигурно ќе се приклува кон десната страна на табелата :D

Јас сум верен на фамилијата Морати :)
Не можам да замислам натпревар а да не му ја видам грдана фаца на стадион, седнат до сестра му Беди и си пуши цигара
Штета што во последно време не стои финансиски добро иначе сигурен сум дека ќе му го дадеше тимот на син му Анџеломарио кој е болен по Интер и така ќе се продолжеше династијата Морати...
Не дека имам нешто против овај азиецов ама сепак подруго е кога знаеш дека газдата го сака клубот и не би му наштетил (иако во последно Морати ја дупи работата)
Тоа е тоа, ни останува да се надеваме на подобри времиња (не како на Ливерпул кој иако има нови газди тапка во место)
FORZA INTER

Хахах. Абе тоа е за ваше добро. Мене ако ме прашуваат би ги оставил Морати и плус Страмачони како тренер и Интер полека, но сигурно ќе се приклува кон десната страна на табелата :D
Rabotata e sto na pamet zboris i poim nemas kako stojat rabotite. 30% od klub da dades na drug investitor voopsto ne e mala rabota, a istiot toj Morati bese tuka koga Inter go imase i najgolemiot uspeh za edna Calcio ekipa, taka da deka so nego teorija nema pak uspesi da imaat e maloumen muabet, ako sezonava se povlece praviot poteg da se trgne Branka, povtorno na Inter im e otvorena vratata da zapnat po nesto golemo, pogotovo ako se dobijat najaventite pari za transferi i sekako, se napravi pravilniot izbor na igraci.

Juve od ista situacija vo koja se sega Inter, stanaa sampioni na Italia so Conte, taka da, izvodlivo e koga e vo prasanje ovaa liga, momentalno klasa poslaba od ostanatite golemi prvenstva so takva digresija da za ocekuvanje e za godina dve da bidat pominati od francuskata ... i portugalskata, na uefa rankingot. Ne deka e ova dobro, ali dobro e za vakvata situacija vo koja e Inter, u jaka Serija A tesko deka edno leto e dovolno za pravenje na dobar tim.

1242891518Bedy.jpg

Ова му е сестра така? Често сум ја забележувал на трибините, посебно порано но никаде не сум видел да му е сестра. Се си мислев оти му е жена...
--- надополнето: 30 мај 2013 во 23:37 ---
Rabotata e sto na pamet zboris i poim nemas kako stojat rabotite. 30% od klub da dades na drug investitor voopsto ne e mala rabota, a istiot toj Morati bese tuka koga Inter go imase i najgolemiot uspeh za edna Calcio ekipa, taka da deka so nego teorija nema pak uspesi da imaat e maloumen muabet, ako sezonava se povlece praviot poteg da se trgne Branka, povtorno na Inter im e otvorena vratata da zapnat po nesto golemo, pogotovo ako se dobijat najaventite pari za transferi i sekako, se napravi pravilniot izbor na igraci.

Juve od ista situacija vo koja se sega Inter, stanaa sampioni na Italia so Conte, taka da, izvodlivo e koga e vo prasanje ovaa liga, momentalno klasa poslaba od ostanatite golemi prvenstva so takva digresija da za ocekuvanje e za godina dve da bidat pominati od francuskata ... i portugalskata, na uefa rankingot. Ne deka e ova dobro, ali dobro e za vakvata situacija vo koja e Inter, u jaka Serija A tesko deka edno leto e dovolno za pravenje na dobar tim.

Воопшто не се нервирај пријателе, уживај не мора да ми објаснуваш :D. Јас само реално си кажувам како мислам и за тоа имам добра основа. Не сум крив што вие таа тројна круна ја вреднувате како 10 освоени скудета во 15 години. Ако се погледне вложеното на Морати и добиеното од тоа, може да се забележи дека резултатот е негативен. Тоа што најголемиот дел од фановите на Интер уште не се станати од сонот "триплета" не сум јас крив. А пак ако почнеме да зборуваме за периодот пред 2006, кога Интер не знаеше што е трофеј, пак на чело со Морати тогаш нема да застанеме никогаш. Значи како Морати беше во Интер кога имаше успеси, така и кога имаше неуспеси. Тој не е добар претседател. Резултатите на Интер под негово раководство го покажуваат тоа, па и финансискиот биланс исто го покажува тоа. Фактите се тие, реалноста е таа, но ако веруваш во спротивно, тогаш тоа си е твоја работа.

Инаку случајно од некни ми останала обележана темава, па го прочитав муабетот за новиот газда и ме заинтересира. Немам никаква намера да провоцирам или слично. Извинете ако сфативте нешто на тој начин. Ќе ви посакав среќа за наредната сезона, но среќата се заслужува. Така да ако Интер заслужува да се пласира подобро следната сезона, ќе го направи тоа и без многу среќа. Сепак мислам дека избравте добар тренер, иако карактерот не му е на место.

Тогаш Syn ако се случи то нешто тој Индонезиецот да го купи интер ќе треба ти и стефан да навивате за Филаделфија седимстошеесетите а не за гадните Лејкерс бидејќи гледам нивни сопственик бил:D

Таман се поклопи за мене.:D

Според најновите вести на Газета Масимо одлучил да не пордава овој индонезијецот му нудел 300 милиони за 100% од акциите.

Инаку како беа дискусиите пред 2-3 години овде не е добро да има газда некој русин ,араб или кинез ќе се изгуби фамилијарното во Интер .
Сега што мислите што е поубаво да го купи Интер некој индонезиец или Томазо Роки и Скиелото да печат скара во фамилијарниот и сплотен со душа Интер:).

Плановите на Масимо за наредна сезона се скоро никакви засилувања за наредна сезона може некоја резерва на Лацио да изненади да земе.

Морати пред скоро повеќе од 10 години се трпеше но тогаш за Интер играа елитата во светскиот фудбал Роналдо,Виери,Адријано, Рекоба сега да не набројувам кој игра за Интер Ш класа фудбалери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom