- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.357
- Поени од реакции
- 15.644
Од наша е син, знае дека Интер сесака содела, иднината сегаП.с. Син ако напишеш некој оптимистички пост и ако застанеш во одбрана на Морати , Страма и компанија ќе те банирам!!!!!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од наша е син, знае дека Интер сесака содела, иднината сегаП.с. Син ако напишеш некој оптимистички пост и ако застанеш во одбрана на Морати , Страма и компанија ќе те банирам!!!!!!!
Од наша е син, знае дека Интер сесака содела, иднината сега![]()
Епа следна година со друштво ќе гледаш само во сабота/недела.Мене официјалните коментари што ги вадат кај нив на сајт ми се најинтересни. Stramaccioni: "Missed chance but it's still on". За наредниот пораз пак ќе кажат исто "missed chance..." се дур снема утакмици за играње и други 3 тима се зациментираат на врвот.
Да не може човек со друштво да глеа фудбал во вторник/среда. Извинете друштво мене тимот во четврток ми игра. Резил.![]()
А овде не ти е срам да кажеш дека си уплатил на Интер, а?Еј срам ми е да идам на факс, срам ми во кладилница да влезам, срам ми е на фб да се ставам од овој Интеров,
Да бев вечити песимист, никад немаше да пратам спорт, тоа сигурно.П.с. Син ако напишеш некој оптимистички пост и ако застанеш во одбрана на Морати , Страма и компанија ќе те банирам!!!!!!!
Па пазарење од типот на Бота и Лаксалт се по теркот на Удинезе, од кај ние да знаеме како функционира он у пакет со останатите.Шо бидна со скаутскиот тим од Удине што го земавте?
Ептен лош менаџмент а ја мислев дека само Милан праи така.Па пазарење од типот на Бота и Лаксалт се по теркот на Удинезе, од кај ние да знаеме како функционира он у пакет со останатите.
Инаку под дифолт скаутите си даваат свои предлози уз одредени аргументи, ама во моментов Бранка е оној кој има најголем удел во кроењето на трансфер политиката, едно 85%, во пакет со Аусилио, тренерот ако едвај учествува со 5-10%. Све е до изборот, Ио вика штедат, кое штедење бе Ио, 40милиони евра дадоа летоска, Переира, Гуарин, Паласио, Ханда не се земени без пари, абе све е до прокелтиот избор.
Пример, го имаш Поли во тим, готово, све договорено со Сампдорија, багателна сума дека они кога го договараа беа второлигаши и оп, не го зимаат Поли иако Страма го викнал на подготовки, ти го носат миџетот Гаргано.
Еве ви еден класичен пример за катастрофален избор, избор кој може да го направи само некомпетентна и неспособна особа за вакво име од клуб, тоа е главниот збор, Неспособност, немање доволен капацитет за Интер. Потврда за ова Морати имаше лани, али тоа негово проклето трпение у погрешен момент си стапи на сила.
Не, немало послаб, било кој состав на Интер би ги растурил овие.може Ио и Думан гледале послаб на времето,