Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ковачич изигра на највисоко можно ниво топка не подаде како што треба, ако овај е најголемиот талент во Европа тешко на Европскиот фудбал.Дајте хајлајтс, не ја гледав, а не можам да најдам, само од плејстејшн има на јутуб у курац да фата. Ковачич како изигра?
Ковачич изигра на највисоко можно ниво топка не подаде како што треба, ако овај е најголемиот талент во Европа тешко на Европскиот фудбал.
Јас колку што можев да приметам неколку пати на почетокот се обиде да ја изнеси топката и беше пресечен и потоа се изгуби ни топка прими нити пак се одкриваше за да прими топка. Можеби има талент но тој талент со ова искуство може да го покаже само со екипи од балканот. Во Интер нема да се развие во некој играч ке пропадне како и секој друг млад играч.Неможеш да очекуваш од Ковачич да игра на највисоко можно ниво во најдефанзивна формација и со 9 други индиспонирани играчи ....баш беше ок малиот - колку што му ја подаваа топката ...ако не примети - цело време Камби рогаше према Касано/Паласио ...и така ни се градеше играта.......резили смрдливи - да бог да им падне авионот ....преплатени морони.
Без пари? Околу 65 мил потрошија (Вертоген 12.5 мил, Демпси 7.5 мил, Лорис 12.5 мил, Сигурдсон 10 мил, Дембеле 19 мил, Холтби 1.7 мил)Морати: Дојдов,видов,се посрамотив.
Тотенхем за без пари каков состав направи,а она староно копиле Морати купуе играчи ко Роки,Переира,позајмува играчи ко Гаргањо и Мудингеј ебате тоа.
Без пари? Околу 65 мил потрошија (Вертоген 12.5 мил, Демпси 7.5 мил, Лорис 12.5 мил, Сигурдсон 10 мил, Дембеле 19 мил, Холтби 1.7 мил)
Сиена?Па добро де во рок од еден месец ова е второ асално треснување (Тотенхем, Фиорентина),
Сиена?
--- надополнето: 8 март 2013 во 17:09 ---