Фан Клуб: Интер

не може секогаш да си на врвот,
Не може ни еднаш на 15 години да си на врвот, а имаш пари, армија навивачи и реално се што ти треба да победуваш.

Ние сме трпеле и пак ќе трпиме, прашуваме само зошто мора да биде така?

Уште пред две сезони требаше да се направи чистка и да се направи нов тим за наредни 5-6 сезони.
Друго би додал дека играчите кој се смеетааат за столбови на оваа екипа се од 32-35год (Самуел, Киву, Камбиасо, Станкович и Милито, а би ги додал и Мудингаи и Роки) Повекето од овие играчи имаа проблеми со повредите оваа сезона. Најголем проблем за тоа се нивните години. Неможе една екипа да очекува од ветерани да играат цела сезона на ниво и да барам со нив високи дострели како во домашната лига, така и во Европските купови.
Кога би го погледнале нападот немаме напаѓач помлад од 30 год. Сите се пред залезот на својата кариера...Паласио со Клуж изигра фантастично имаше доста шанси, а после три дена го нема никате не се виде против Фиорентина. Од Ветеран неможеш да очекуваш да има константна форма. Касано иако игра сезонава во одлична форма сепак има три работи кој неможе да се потпираме само на него во случај кога е Милито повреден, а тоа се 1. Ветеран, 2.Пред една година имаше тешка операција на срцето. Од таа операција Касано неможе да изигра цели 90мин. и ако изигра тоа ке биде една утакмица во месецот, повеќе не. 3. Не е класичен напаѓач и од таков тип на играч неможеш да очекувааш да дава по 20-25 гола во сезона.
Башка кога ке видиш во тимот освен Милито друг класичен напаѓач и немаме, а сакаме високи дострели.
Ни екипите во Серија А кој се борат да изборат опстанок немаат четворица ветерани во нападот.
ДРАГИ ИНТЕРИСТИ ТРЕБА ДА СИ СЕ СООЧИМЕ СО РЕАЛНОСТА.

Inter_triplete_2010.jpg

images

Inter-Milan-coach-Leonardo-Araujo-delighted-after-Roma-win-Coppa-Italia-Update-63443.jpg

images

images

images

Лацио изгуби, па со победа во дербито би се вратил моралот и би се зголемиле шансите за ЛШ...

Не може ни еднаш на 15 години да си на врвот, а имаш пари, армија навивачи и реално се што ти треба да победуваш.

Ние сме трпеле и пак ќе трпиме, прашуваме само зошто мора да биде така?
Разбирам Ио, знам што сакаш да кажеш, мене муабетот ми беше за некои квази навивачи кои се откажуваат од тимот после серија на лоши резултати. И јас плукам по управата, плукам по тренерот, плукам и по играчите но не го менувам тимот за кој навивам. Јебига, губел не губел јас ќе бидам за Интер засекогаш.

Разбирам Ио, знам што сакаш да кажеш, мене муабетот ми беше за некои квази навивачи кои се откажуваат од тимот после серија на лоши резултати. И јас плукам по управата, плукам по тренерот, плукам и по играчите но не го менувам тимот за кој навивам. Јебига, губел не губел јас ќе бидам за Интер засекогаш.

Кај мене цела фамилија сме за Интер, па кога ќе изгубиме вака бедно дома како на гробишта е два-три дена. :LOL:

Туку се слагам со тебе, не може да менуваш тим секој пат кога не идат работите на добро. Ако не сите да навиваме за Барса или Манчестер Јунајтед или кој и да е актуелен таа сезона. Е сега ние што си се шалиме на наша сметка и што се нервираме тоа е затоа што се грижиме за тимот и не боли. Барем кај мене е така.

Не си правете бајрам со умот,лш ни е одамна прокоцкана.И поради ова Интер Милан - 2 ОЛ ин,нема за што да играме.

Кои играчи нема да бидат достапни за дербито сем Хуан и Милито?

Дербито нема да биде исто без Милито..
Колку е моќно видеово
Ај бе што напраивте вие ко да умрел а не да се повредил ебате,се враќа наредна сезона и гази :)

Па во моментов немаме класичен напаѓач, освен Роки, а со Роки исто како да немаме ниеден напаѓач :icon_lol:

Изгледа Самуел ќе биде спремен за Милан, заедно со Станковиќ (валда од клупа) :icon_lol:

би ја подржал изјавата на ИО дека доколку уште еднаш ги исклецаме Милан и Јувентус а не се пласираме во ЛШ да се смета како успешна сезона.Само финта е доколку не одаме во ЛШ можеме да се збогуваме од некој добар трансфер како што го најавуваат Џеко или некој друг туку ќе треба да се задоволуваме со трансфери како роки,моки,смоки и тн. Чао пријатно сакам ве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom