Фан Клуб: Интер

Неам од дамна пишано,и што да пишам како прво за Снајдер неможам да се помирам,а второ воопшто не коментирам за играва катастрофа,со овие играчи моментално ке бидеме на рангот со Торино и слични екипи срамота !!!

Среќа што имаше што да гледам па не го гледав во целост Интер туку миксав и со ОКС-Лејкерс. Али од тоа што го видов ме заболеа очи, сеуште се трљам ко прашина да ми влегла у нив. Прво бедно што го заприметив е Хуан лев бек, Нагатомо и Занети како крила. :facepalm: Втора работа, Переира е послаб и од Грешко и Каржа заедно, дефинитивно промашај на векот е муцкава.
Трето, Страмачиони со секој одминат натпревар ме потсеќа на Раниери, си фура во тимот по 8 дефанзивци и ич не му чуе. Не знам како не сфаќаат дека средина со Занети, Нагатомо, Гаргањо и Мудингаи не може да даде успешен резултат, не може и точка. Ваква формација да извадиш и на ПЕС и да пуштиш за двајца а притоа да играш сам и да не го пипа никој вториот џојстик нема да успееш да дадеш гол.
Четврто, поочајни сме од Про Верчели!

Среќа што имаше што да гледам па не го гледав во целост Интер туку миксав и со ОКС-Лејкерс. Али од тоа што го видов ме заболеа очи, сеуште се трљам ко прашина да ми влегла у нив. Прво бедно што го заприметив е Хуан лев бек, Нагатомо и Занети како крила. :facepalm: Втора работа, Переира е послаб и од Грешко и Каржа заедно, дефинитивно промашај на векот е муцкава.
Трето, Страмачиони со секој одминат натпревар ме потсеќа на Раниери, си фура во тимот по 8 дефанзивци и ич не му чуе. Не знам како не сфаќаат дека средина со Занети, Нагатомо, Гаргањо и Мудингаи не може да даде успешен резултат, не може и точка. Ваква формација да извадиш и на ПЕС и да пуштиш за двајца а притоа да играш сам и да не го пипа никој вториот џојстик нема да успееш да дадеш гол.
Четврто, поочајни сме од Про Верчели!

a извини за дигресија освен спиди имаат некој друг ?

Tие што уште имаат разбирање за ова што се случува сега, и викаат дека ова е циклус кој морал кат тад да се деси се у право, циклус е, ментсруален, Интер еднаш месечно победува ... а некад и касни.

ае

a извини за дигресија освен спиди имаат некој друг ?
На пример средината може да изгледа вака: Камби како задњи везни, а пред него Гуаро, Рики и уште еден(тој еден што ќе биде тапа за у средина, да речеме Гаргањо или Мудингаи), а Страма пика 5 играчи во средина, кај немаме средни играчи тој уште и фура формација со 5 играчи во средина. Значи сепак може да се извади колку толку покреативен среден ред, не мора Нагатомо, Занети, Гаргањо и Мудингаи да ми играат у средина.

Неам гајле,раат сум,не ја гледав утакмицата.

Глеав од 67 - 90та ....ми се приповраќа ...ама еве да дадам некое мислење ...

Ханданович искрено не му е ни до пола на Цезар моментално ....

Хуан и Ранокија се тук/там ок ....

Нагатомо ме изненади позитивно

Переира - не постои за мене ...играч мање ми е ....

Гаргањо изигра зверски ама јбг кога не е мота - да подаде кога треба ...

Касано стандард

Гуарин (једини играч што знае да повлече/подаде/издрибла/шутне имаше лош ден јбг ....не носи на грб последниве 2 месеца)

Паласио онака

Киву - супер ...

Занети машина ...шта речи ...

ЧАРЕ ?

Неаме средина ...да се збереме од форум 10 души со СИн ко голман ќе ги отечеме ......Овој интер е полош од интерот со Грешко и Пасквале , Георгатос и Фаринос и Вентола и Калон .... толку имам да кажам ......

Помил ми е животот од кога прекинав да ги глеам и земам здраво за готово ...

КРЕАТИВНОСТ 0

не можеш на рики да се потпреш цела сезона а гуаро е половично решение за позицијата на весли така а кутињо го продаваат и го носат паулињо ... у принцип исто срање ко у црната ера со таа разлика што тогаш имавме класа напаѓачи ко бобо роналдо или адри кои не вадеа од срање па знаевме да прогураме у топ три ... а сега ...

Многу убава топка му даде на 6 метри на Камбиасо а овој ја лупна преку гол... Тоа мислам беше за 2-0 и ќе си беше крај...

Глеав од 67 - 90та ....ми се приповраќа ...ама еве да дадам некое мислење ...

Ханданович искрено не му е ни до пола на Цезар моментално ....

Хуан и Ранокија се тук/там ок ....

Нагатомо ме изненади позитивно

Переира - не постои за мене ...играч мање ми е ....

Касано стандард

Гуарин (једини играч што знае да повлече/подаде/издрибла/шутне имаше лош ден јбг ....не носи на грб последниве 2 месеца)

Паласио онака

Киву - супер ...

Занети машина ...шта речи ...

ЧАРЕ ?

Неаме средина ...да се збереме од форум 10 души со СИн ко голман ќе ги отечеме ......Овој интер е полош од интерот со Грешко и Пасквале , Георгатос и Фаринос и Вентола и Калон .... толку имам да кажам ......

Помил ми е животот од кога прекинав да ги глеам и земам здраво за готово ...

КРЕАТИВНОСТ 0
Како бе Киву-супер ако си гледал од 67-90? Он се повреди уште во прво полувреме. :pos::pos::pos:
П.с. Син стварно добар голман си бе? :icon_lol:

Еднаш се решив по подолго време да го играм Интер вкалдилница и нормално дека ќе ме падни...си ја годам златна Шпанија каде ја растрти Данска и мораше една да додам и во Интер се пикнав..арно ми се прај море дај боже до крајот на годината победа да немаат..

Еднаш се решив по подолго време да го играм Интер вкалдилница и нормално дека ќе ме падни...си ја годам златна Шпанија каде ја растрти Данска и мораше една да додам и во Интер се пикнав..арно ми се прај море дај боже до крајот на годината победа да немаат..

Eve go kriveceot za nereseniot rezultat na inter
Joni ja igral kec u kladilnica
a vie strama ova strama ona

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom