Фан Клуб: Интер

Според капацитетот на играчите кој ги имавме на располагање игравме солидно тоа и се очекуваше после најавените повреди кај одбраната вечерва да се бориме за бод,за Силвестре и Ливаја кажав и прошлата утакмица дека не залсужуваат да го носат дресот на Интер,а во Алварез има мн потенцијал само што тој е класичен левак цело време се мести на лева и му треба мн време.Гуарин ни е одличен очекувам се подобри резултати од него.FORZA INTER

Незнам Ливаја што ти згрешил, млад е, тек допрва доаѓа неговото време, и ја не сум импресиониран од него али нормално му оставам простор да се докаже во тимов и да успее во тоа.

Незнам Ливаја што ти згрешил, млад е, тек допрва доаѓа неговото време, и ја не сум импресиониран од него али нормално му оставам простор да се докаже во тимов и да успее во тоа.

не е лош Ливаја само Страмачиони погреши што туку така го фрли во оган и детето тотално се изгуби..требаше барем еден на клупа да биди од Касано/Паласио од првин но тоа е помина кога тогаш се знаеше дека ќе дојди поразот..

Aко некаде згрешил Страма тоа е што не се осуди за прв пат сезонава во Серија А, да го игра Камби ко стопер, толку, така имаше да ги десеткува кросевите на Аталанта а всушност од тоа и се состои нивната игра.
Само не можеме да се ставиме во неговата глава за да знаеме кои му биле плановите, во право е он кога рече по мечов дека вториот гол ги уби, тоа не смееше да го примат, го имаа моментумот, штета што и Паласио беше ужасен во сегментот кросеви денес, една асална не нафрли а можеше да даде некој килер пас до Милито по голот на Гуарин а он ни сам не знаеше што направи во таа ситуација.

Штета што и во второ ако веќе од старт Камби не играше назад, не се префрли на тој дел од теренот по паузата, така со Партизан направија, ама реков, не му замерувам на Страмачиони, ризикуваше денес, ваљда очекуваше дека нападот денес нема да потфрли а тоа беше случај што по автоматизам, а реков и пред мечот, ќе значи лош резултат, бидејќи во ваква ситуација ко денешната у која се најдоа ради повредите, нападот беше најдобрата одбрана.

Ја гледам репризава и можам да кажам дека Гуарин е ИГРАЧИШТЕ. Паласио уште еднаш покажа дека е одлично засилување оваа година. Касано некако во последниве три натпревари не игра на нивото од првите неколку кола но Касано е голем играч и ќе се врати во старата форма многу брзо. Следен викенд со Каљари најверојатно ќе игра и Снајдер во стартните 11, конечно Весли, многу ме занима како ќе функционира во тимов.

Тоа е, за Ливаја не е моментот сега се губи на теренот,боље да го дадеа на позајмица па да дојде до израз неговиот квалитет ако го има.

Ја гледам репризава и можам да кажам дека Гуарин е ИГРАЧИШТЕ. Паласио уште еднаш покажа дека е одлично засилување оваа година. Касано некако во последниве три натпревари не игра на нивото од првите неколку кола но Касано е голем играч и ќе се врати во старата форма многу брзо. Следен викенд со Каљари најверојатно ќе игра и Снајдер во стартните 11, конечно Весли, многу ме занима како ќе функционира во тимов.

Смени го Весли од Аватар волу ...може ќе му тргне :D:pos:

Не знам што ви смета тоа што го ставија Ливаја последни 10 минути, го извади нели Занети и стави напаѓач? А да ја решеше Ливаја од нигде ко Македа дебито во Јунајтед титула што донесе? Не знам мене ептен ми се свиѓаше тој потег, храбро фрлање на една карта, да беше овој што го имавте досеа, Раниери, ќе ставеше уште еден голман место Паласио, пример.

У курац неможев да ја гледам, сеа ќе си ја пуштам репризата. 3Max <3 ;)

ај што изгубивме,изгубивме,јас скоро бев сигурен дека ќе изгубиме,тешки се Аталанта дома,ние со 9 повредени играчи и тоа е тоа,редно беше да дојде поразот.
Туку ме интересира,како изигра Скелото ?
Треба да се земе тој,лани беше добар,добро би се вклопил кај Страма...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom