Фан Клуб: Интер

Многу сум задоволен после победата неможам насмевката да си ја слегнам од лицето, а од понделник на работа имам 10 луге што треба да се јебат. ФОРЗА ИНТЕР

Da ne kaze posle nekoj od seljacine deka SERANTOS nikad ne mestel
4967c3068399f67b13280fff15aa7fde-63085-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

:icon_lol:

Одлична игра Хуан ме изненадува одличен исто и Камбијасо добар само не ми е јасно кој му кажал да шутира слободни и многу се расшутира од далечина ги испотепа навивачите на Јуве треба да го освести некој полош шут има од Рамос.

Се чека Syn со еден километарски пост да стави јаготка на шлагот :)
Доста ние постиравме :ROFLMAO:

Потегот на Камби со рацете кога Бендтнер проба од мртов агол да ни даде гол. :pos: Камби класика, ги шири рацете демек расчистува опасност а околу него у радиус од 30 километри нема живо пиле.

Морати изјави дека од пред 3 дена знаел дека Страмачиони ќе игра со Касано,Паласио и Милито...
И дека на прес-конференцијата блефирал Страма кога кажа дека во последен момент ќе одлучи...
Добар е Страма, ма ОДЛИЧЕН Е (y)

Многу сум задоволен после победата неможам насмевката да си ја слегнам од лицето, а од понделник на работа имам 10 луге што треба да се јебат. ФОРЗА ИНТЕР

Да не се 9 тие на работа што останале, а тој 10тиот да е позади тебе? Многу насмеан си, провери убаво....

Лелеее која победа денеееесссс...

Капа доле!

Со кого играме следна? Ај нека дае некој распоред и за следните неколку натпревари во Серија А, ме мрзи да гуглам. :D

Се чека Syn да даде осврт на текмава :D.Интересен ми е типот ептен!

Да не се 9 тие на работа што останале, а тој 10тиот да е позади тебе? Многу насмеан си, провери убаво....

Лелеее која победа денеееесссс...

Капа доле!
Tuka se site ispred , kako popareni , kako grom od vedro nebo da gi udrilo. Vidi tebe da ne te udre oti tesko deka ke si nasmeen posle

Со кого играме следна? Ај нека дае некој распоред и за следните неколку натпревари во Серија А, ме мрзи да гуглам. :D

spunta.gif
Thu, Nov 8 2012, 21:05
UEFA Europa League
Partizan Belgrade v Inter

spunta.gif
Sun, Nov 11 2012, 20:45
Serie A
Atalanta v Inter

spunta.gif
Sun, Nov 18 2012, 15:00
Serie A
Inter v Cagliari

spunta.gif
Thu, Nov 22 2012, 19:00
UEFA Europa League
Rubin Kazan v Inter

Што ви е бре сите се попедерчивте? :icon_mrgr:
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 01:25 ---
spunta.gif
Thu, Nov 8 2012, 21:05
UEFA Europa League
Partizan Belgrade v Inter

spunta.gif
Sun, Nov 11 2012, 20:45
Serie A
Atalanta v Inter

spunta.gif
Sun, Nov 18 2012, 15:00
Serie A
Inter v Cagliari

spunta.gif
Thu, Nov 22 2012, 19:00
UEFA Europa League
Rubin Kazan v Inter
Аталанта ќе биде грдо гостување, а Каљари треба да ги победиме дома. За ЕЛ кој ги ебе, нека губат таму. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom