Фан Клуб: Интер

Ќе го бричат Пирло изгледа.. :pos:

Честитки, сосема заслужено.. (y)

Море Пирло играше колку цел тим на Јуве заедно, кога беше кај него топката срце ме стегаше. Стварно е "голем мајстор на фудбалската игра" :)

Море Пирло играше колку цел тим на Јуве заедно, кога беше кај него топката срце ме стегаше. Стварно е "голем мајстор на фудбалската игра" :)
Го праќаше Гуарин по јаготки :)

Fuck yeah!!!
Фантастични!!! Цел тим, сите до еден, добро освен Гаргањо малце што зезаше. :D
Одлична игра, одличен резултат. Ма супер резултат, ја мислев дека нерешено да испадне ќе биде добро.
Освен првите 10ина минути (ради офсајдот сигурно), другите 70 не само што бевме на исто ниво со Јувентус, туку во некои делови од утакмицата бевме и подобри. Последните 10 минути браневме резултат и за ваков натпревар беше сосема нормално.
Не знам дали ради еуфорија, ама мене минатата и оваа ми се 200 посто подобрени. А и во двете игравме со Касано, Милито, Паласио напред.
Кога сме кај нив, сите тројца :cuc:.
Паласио, човече. Морам да го фалам, да го утепам од фалење (да се вратам на нула, за колку гомна јадев ). Бранка колективно ни го набута со овој. :D
Играчиште бил мајчиниот.
Имавме играчи за титула, а сега е многу можно да имаме и тим за титула.

вакво пречуство имам:(

Добро е што претчуството ти е расипано. :D
Кажи сеа послечуството какво е .:)

Абе ги надигравме тотално, единствено после примениот гол и во делови од првото полувреме беа поопасни од нас и повеќе напаѓаа. А во второ тотално ги надигравме, на секое поле, им го збутавме до грло. У второ немаа ни една посериозна шанса за гол, се што беше накај гол беа шутеви од далеку. Ау какво тренериште е Страма, фала ти ѕверу за тоа што ги измоча среде Торино. :cuc:

Луѓе кои денес ги тргнав од хејт листата:
1. Нагатомо.
Пишав јас веќе поназад, освен идиотскиот потег кога ја остави топката, одлично го одигра натпреварот, дури и повеќе ми се свиѓа од Переира :D (ептен го форсираат, уште се воздржувам од мислење за овој играч)

31055_tifosi_di_milito.jpg_480_480_0_64000_0_1_0.jpg
Ај сеа сите по еден лајк! :)

:pos::pos: Иосоно ме изнасмеа. Сега како десерт за Јуве би дошол пораз од Нордсјеланд дома и да земат колективно самоубиство да извршат од јад и беда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom