Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие па сопираат за вториот гол да видат офсајд дали е![]()
Kрив беше ко Оџеј Симпсон што беше крив за убиството на жена му.Добро е тепавме, да киксневме а Јуве да тепаше ептен голем притисок ќе имавме во сабота. А тие па пичките кај мораа у 92 да дадат гол, да завршеше нерешено ќе им гореше под нозе, ќе мораа да тепаат у дербито, а вака и со пораз пак се први.
И дај не зезајте Ранокија не беше крив за голот, Самуел му засмета, едноставно не знаеше како да изреагира дечкото, очекуваше Самуел да ја избие. Ранокија заедно со Хуан и Камби се најдобрите играчи на Интер сезонава. Нормално и Камби.
За мене и двајцата беа криви, а повеќе Самуел затоа што не ја избаци топката туку го стави Ранокија во гомна. Тој момент е дел од секундата, Ранокија очекува Самуел да ја избие таа топка а овој му ја остава, нормално дека ќе згреши во таква ситуација.Kрив беше ко Оџеј Симпсон што беше крив за убиството на жена му.
Таа топка прво требаше да ја остават, значи осет за она што се дешава околу него у тој момент нула, второ реакцијата му беше заштосимемајкородила, немаше апсолутно никаква логика тоа што го направи, среќа не ги кошташе бодови тој момент зашто и он самодоверба пак на нула ќе имаше, а и пола тим искршен ќе беше, нек му баци копачки на Милито по утакмица а и на остали од напад и средина.
Све беше регуларно таму, Кастандело ако знаеш која умретина од фудбалер е нема ни да се изненадиш за тоа што го направи, полош дефанзивец у првенствово немало и ќе нема, Силвестре наш за него, или Бонера, се Малдини, сумљива е ситуацијата за третиот гол ако веќе се бара некоја нерегуларност, мислам дека Милито горе беше во мал офсајд ама и без тој гол со играч повеќе едноставно си тераа викторија пред голот на Самдпорија, прашање на време беше кога ќе дадат уште еден гол, да не беше себичен Паласио може и петарда ќе лупнеа да не се решеше да шутира туку да подава до Милито.ama penalot i crvveniot ne gi davaat.... sumjivo![]()
Да, дојди, и Деко земи го, ти рековДобро, човек е и он, може да згреши понекогаш. Башка ова не не кошташе бодови така да нема што да му се лутиме.
Абе Син ќе има собиранка у Мондано у сабота за со умренташиве?
Абе ти многу чуден човек си. Камбиасо ти е спор, Касано е преспор, па ебаго зошто играат фудбал они? Затоа што се спори? Ај не се бламирај со вакви глупости жити се, Касано бил спор...
Син ако го зеам Деко можно е да изгубиме, во голема дилема сум...![]()
Ок заеби сеа да не пишуваме по 100 страници и така нема да се разбереме.јас не реков дека поради тоа дека е спор нема да игра..напишав поради тоа дека не покрива и не знае да игра одбрана чоекот иначе респект за Касано и сите изиграни натпревари кои ги прикажа за нас но мое мислење е дека нема да игра прва постава на дербито...
И за Камбиасо се изјаснав не мислам по илјадапати стрижена бричена да се докажвам за него..
и оди заедно со Syn гледајте си ги вашите вечер како ќе го сркнат од Блејзерси не туку ми објасунвај за Камбиасо знам дека ти е симпатија![]()