Фан Клуб: Интер

Рутинска победа која можеше да заврши 4-5 разлика, но останаа нереализирани шанси во второто полувреме.

Ќе почнам од најлошите на теренот, Џонатан и Силвестре.
Џонатан прави непотребни фаули, не знае кога да повлече напред, не знае кога треба назад...страшно!
Силвестре не изигра толку лошо, но сепак според мене кривец за голот и неколку неконтролирани избацени топки.

Гуаро и Переира се поправија колку-толку за разлика од првите натпревари, посебно Гуаро...кој конечно сфати дека негова работа е да асистира и да одзема топки, а не да изиграва К.Роналдо и да шутира од каде сака и кога сака.

Хуан, Кутињо и Ливаја ... Хуан си потврдува првотимски статус и е одличен од натпревар во натпревар, Кутињо мора повеќе шанса да му се даде, а додека Ливаја (заедно со Лонго) ако продолжат со ваква добра игра ќе ги биде.

Ханданович немаше многу работа на голот, Камби стандарден со неколку грешки при додавање во второто полувреме и то е то. :)

Браво за нашите ѕверој..не ја гледав утакмицата ама од 2 до 4 гола ја имав пишано и 1-3 се здрви добро е:D

Иначе дали се сеќавате на овој ѕвер
U138P200T1D212791F8DT20090119190551.jpg

На вчерашнито ден му беше роденден:D

Без разлика што ни даваше голови и без разлика што замина во Милан за мене ќе остани вистински идол и секогаш ќе го почитувам посебно кога ќе се сетам на врнежливиот терен на Енио Тардини во 2008 година и тогаш на сцена стапи Ибракадабра со неговите два гола..после Рекоба најомилен играч за мене во дресот на Интер:cuc:

Би ги додал Оба Оба Мартинс и Роналдо у листава!

Иначе Гранде Алваро... ахххх

Интересен натпревар. Пред дербито го гледав натпреварот денес и заклучив дека Интер игра подобра игра од Милан. Многу подобра.

Интересен натпревар. Пред дербито го гледав натпреварот денес и заклучив дека Интер игра подобра игра од Милан. Многу подобра.

Аууу бате ти за една недела 250 мислења си ги натепал, ја за 5 години иам 3-4пати повеќе од тебе. Те плаќаат за ова, или не спиеш?

Он топик:
Милан лани играше многу подобро од Интер, ама дерби дуелите ги изгуби што би значело: нема фаворити и правила на таа утакмица :)

Он топик:
Милан лани играше многу подобро од Интер, ама дерби дуелите ги изгуби што би значело: нема фаворити и правила на таа утакмица :)
Освен што ќе ги петардосаме.

Дали само на мене ми се чини дека Ливаја не е за во Интер? Не ми се допаѓа ич, нема дрскост, не дрибла, не влага во шанси, ништо. Голот денес што го даде беше чиста случајност.

Коа веќе тргнав да те цитирам. :)
Зашто бе не е за Интер, супер е типот. Мене ми изгледа многу талентиран, нешто како Пандев што не му треба боца кислород после 60-та минута.
Ја од него многу очекувам во иднина.

Аууу бате ти за една недела 250 мислења си ги натепал, ја за 5 години иам 3-4пати повеќе од тебе. Те плаќаат за ова, или не спиеш?

Он топик:

Охоо па го следев форумот од надовр и ми се допадна и ете реков да се зачленам. Се зачленив никој не ме плаќа но кога сум слободен коментирам.

Дали само на мене ми се чини дека Ливаја не е за во Интер? Не ми се допаѓа ич, нема дрскост, не дрибла, не влага во шанси, ништо. Голот денес што го даде беше чиста случајност.
Ама два пати доби шанса и два гола си даде. Точно е тоа што го велиш, но една работа сигурно има-осет за простор. Така да ми изгледа дека е Пипо Инзаги тип на играч, што воопшто не е лошо. Инаку Џонатан и Силвестре аут у п.м нека идат...Форза Интер

То е, рутинска победа. Само сега со Милан да не ја вади истава формација туку да играа 3-4-2-1. Јас сум за Кутињо, ама ете ако не можи, или ако е изморен, барем Алварез и Касано зад Милито да бидат.
Еве јас како сакам:
Ханданович​
Ранокиа Камбијасо Хуан​
Нагасаки.......................Переира​
Гергано Гуарин​
Кутињо.........................​
.........................Касано​
Милито​
И ги шлакаме ко на заебанција :)

И Гаритано добил шанса,ми се допаѓа ова,но мислам дека и Данкан требало да добие шанса,а зошто да не и тоа новото дете што го зеле од Шведска ли,Данска ли беше :D

Коа веќе тргнав да те цитирам. :)
Зашто бе не е за Интер, супер е типот. Мене ми изгледа многу талентиран, нешто како Пандев што не му треба боца кислород после 60-та минута.
Ја од него многу очекувам во иднина.
Не знам, дали денес дека играше против умрениве па неможев да видам многу од него али некако не ме убеди. Лонго е многу подобар од него, и дрибла и проигрува и задржува топка. Него ај да не биде дека го напраив од гомно подоле, само мислам дека не е материјал за Интер, али да остаиме да се доразвие детето и после ќе коментираме. :)

Морам да го пофалам денес Гуарин, изигра феноменално, се надевам дека од овој натпревар па натака ќе го гледаме во се подобро издание, а не како тепа гулаби на трибини.
Со Милан Камби нека почне пак во одбранбената тројка, само место Силвестре нека го стави Ранокиа. Нефчи и не е мерило за можностите на Интер но добро е да се изигра ваков натпревар за што повеќе да се уигра екипата. Очигледно дифеза е тре се повеќе и повеќе вродува со плод и оди на подобро. Следен е Милан. Форца!

I Inzagi ne znaese da trca da dodava i da dribla ama jebiga po nekoja slucajnost topkata ce go udrese u glava noga ramo k... celo tepe vrat i ce dadese gol

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom