Фан Клуб: Интер

Zanetti e playmaker:rolleyes:
--- надополнето: 20 септември 2012 во 21:24 ---
Odbrani Handanovic i ne znae da ja sobere topkata :pos:
--- надополнето: 20 септември 2012 во 21:47 ---
Livajaaa:vozbud:, malce zbunet bese na pocetokot , no sega se gleda deka ima oset za gol i odlicen vo udari so glava.

Многу побрза игра него ли против торино но со дупло повеке грешки во средина,,, јебига ке треба уште време да се уиграат добро.

До кога ќе се уигруваат, додека не му ја удрат клоцата на Страма, па после со некој друг тренер ќе се уигруваат, и се така во круг.
Па овој Џонатан не знае кај тера, Нагатомо се губе во секој дуел, башка нај истурен играч на Интер е..o_O
Можеа да примат уште најмалце 2 гола..

Касано е цар, каков пас за Камбиасо низ шума од фудбалери, и намести уште една шанса за Ливаја. Дечкото си даде гол, не покажа некоја техника,можеби од трема, ама изгледа има осет за простор и поставување. Уште Ранокиа може да се издели, останатите просек. Џонатан најдобар играч на Рубин засега.

Овај Џонатан бетер од Грешко е:facepalm: Занети десно, Гуарин средина(на местото од Џонатан), и Камби со Снајдер замена, ако сакаме да гледаме фудбал второто поливреме.

Џонатан е елементарна непогода. Не смее да игра прв тим, а богами ни како замена не смее да добива шанса пред Мбаје. Веќе ако се форсира некој во вакви натпревари нека биди то младинец, а не ваков просек. Нов Маикон my ass.
Касано е генијален, ѕверски пас до Камбиасо, исто имаше и една добра топка до Ливаја, уште не ми се верва дека го добивме заедно со 7 милиони за Пацини.
Ранокија исто солиден, ама кој провев го имаме во одбраната по страните...страшно...
Многу ми е мило за голот на Ливаја, супер за накревање самодоверба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom