Фан Клуб: Интер

Занети е измислен за сите бе!
Овие се губат, ги страв у дуел да влезат, смешки од екипа, смешки..

Nagatomoooo:vozbud: Sekogas go dava svojot maksimum(y)
--- надополнето: 20 септември 2012 во 22:58 ---

Zaneti igra za da si seta na sekoja pozicija i da ostava dupka vo odbrana, takva neodgovornost cudo nekoe , vreme mu e za klupa !
Која неодговорност ја виде жити се, како десен бек ги уби во поим и напред и назад !

Хихи се извадовме на крај.

Нема да коментирам за останатите пошто целиот тим беше слаб вечерва но за сите хејтери на Занети ете ви зашто треба да игра, трча и се бори и покрај годините, изнудува слободни удари и сл. <3

Која неодговорност ја виде жити се, како десен бек ги уби во поим и напред и назад !

Kade gi ubi ziti se :), odi napred, prodor ,centarsut vo publika ili ja gubi topkata i Rubin trgnuva na kontra a toj si dreme na protivnicka polovina. Ako ova vi lici na Zanetti od najdobri denovi , stvarno ne znam ...

Време е на Страмачони да му се залепи таксена марка и да се испрати што подалеку. Ама тим состави со Рубин дома да неможеш да тепаш. Од Рома три парчиња да примиш па уште за титула ке се борат. Морати го упропасти клубот и време и тој да си оди.

abre kaj e palasio ne mi e jasno ni vo seria A ne igra ni LE. ajde sto tolku se sekirate kad tad i strama ke si zamine :)

Бенитез е крив, или Б.Ц. беше? (n) (се надоврзувам на балерината)

Сепак морам да го пофалам Страма, ако претходно играше со 5 бекови во прв тим, денеска настапи со 4, се гледа дека учи малку по малку.

И Нагатомо одиграл добар натпревар? :tapp: Самуел е Ривас part 2...

Криво ми е само за Ранокиа, цел меч го одигра одлично, и на крајот за голот ја зезна јако...

Како и да е, Pazza Inter! :D

Kade gi ubi ziti se :), odi napred, prodor ,centarsut vo publika ili ja gubi topkata i Rubin trgnuva na kontra a toj si dreme na protivnicka polovina. Ako ova vi lici na Zanetti od najdobri denovi , stvarno ne znam ...
Кој рече дека овој Занети личи на оној од најдобрите денови?
И ваков Занети за срањава како Переира, Нагатомо, Џонатан е играчиште, а ја не знам како примети дека дремел Занети откако се префрли на десен бек стварно не ми е јасно, баш изигра на ниво.

Кој рече дека овој Занети личи на оној од најдобрите денови?
И ваков Занети за срањава како Переира, Нагатомо, Џонатан е играчиште, а ја не знам како примети дека дремел Занети откако се префрли на десен бек стварно не ми е јасно, баш изигра на ниво.
Dremese otkako ke ja izgubese topkata.Inaku Zanetti moze samo i edinstveno da igra vo odbrana a ne playmaker i vo napad.Strama go izvadi Jonathan , go vnese Guarin a Zanetti si prodolzi so prodori vo sredina.

:)

И Переира се изнатрча исто така, ја изора левата страна.

Разберете дека Касано и Снајдер се единствените наши играчи кои ја имаат онаа луцидност, кои знаат напред да створат шанса, да иизиграат асистенција и сл. Инаку по ова вечерва сум сигурен дека само 4-2-3-1 мора да играме и само за тоа имаме играчи. Камбијасо и Гуарин да бидат дефанзивни во средина, крилно напред Касано и Паласио/Алварез, Снајдер и Милито. Само така ке личиме на тим. Самуел на клупа да се премести, а џонатан да се прати у П.М.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom