Фан Клуб: Интер

Колку и да сме слаби,пак ке бидеме пред вас на табела.
Богами како плетеа вчера, против мокната сампдорија , констант ,јепес,бонера и анте ботовина,не ме чуди и триплете да напраите сезонава(y)

Имаме некакви шанси да ја освоиме,вие немате никакви.
Ние имаме поголеми шансаи да освоиме Лига на Европа, него ли вие групи да поминете.

Ние имаме поголеми шансаи да освоиме Лига на Европа, него ли вие групи да поминете.

Убаво си кажа имате шанси за Лига на Европа,зосто сте толку добри.

Убаво си кажа имате шанси за Лига на Европа,зосто сте толку добри.
Koлку годинки имаш???Се покајав во момент што воопшто ти реплицирав!Жал ми е за тастатурава...

Добро, ај не тролај сеа.
Ти прв почна јас само прашав мислење за Пацини.
Ама рано е уште,ке видиме кој ке биде најдобар сезонава.
--- надополнето: 27 август 2012 во 17:35 ---
Koлку годинки имаш???Се покајав во момент што воопшто ти реплицирав!Жал ми е за тастатурава...

(y)

Џилардино, Бербатов или Бориело.

Ако се изгрепчиме да не не кошта и трансфер и плата повеќе од 2 М сеедно ми е кој ќе дојде, и така ќе грее клупа.
Navodno Stram ne sakal target napagaci, zatoa i Pazzini ne go sakase vo timot a ovie ne se nesto porazlicni od nego.

Navodno Stram ne sakal target napagaci, zatoa i Pazzini ne go sakase vo timot a ovie ne se nesto porazlicni od nego.
наводно не сакал, ама вчера на пресот после утакмица рече дека ќе земе. Изгледа Пацо не го сакаше само.

наводно не сакал, ама вчера на пресот после утакмица рече дека ќе земе. Изгледа Пацо не го сакаше само.
Rece deka ke zeme rotacionen igrac ama ne precizirase za kakov fudbaler stanuva zbor, Milito e dinamicen napagac, ne e limitiran i ogranicen, negova zamena vo vakvi formacii komotno moze da bide i Palacio ili nekoj ko nego. Sto e do mene podobro da se atakuva na vtor napagac ko Cassano i Palacio otkolku na klasicen napagac.

Rece deka ke zeme rotacionen igrac ama ne precizirase za kakov fudbaler stanuva zbor, Milito e dinamicen napagac, ne e limitiran i ogranicen, negova zamena vo vakvi formacii komotno moze da bide i Palacio ili nekoj ko nego. Sto e do mene podobro da se atakuva na vtor napagac ko Cassano i Palacio otkolku na klasicen napagac.

гастон рамирез мејби ?

гастон рамирез мејби ?
Pa bolje nekoj takov, sto e do mene, ako onie od pogore se opcija bolje nikoj da ne doaga, samo Berba nekako bi go svaril ko transfer, mada on vo Januari 32 puni, ne be, bolje ili na ova da ostanat sega ili da se zeme nekoj podinamicen fudbaler sto pokriva poveke pozicii napred, koj i da e, a i pomlad da e.
--- надополнето: 27 август 2012 во 18:33 ---
Stand up komicarov ...

210988_341436665943409_1687048640_o.jpg

Ako nisto drugo, go vradi osmehov kaj ostanative u ekipava, lud e, podignue atmosfera ko Pablo Francisco.

trioto naga casano i snajder definitivno se najsmesnite igraci na inter vo poslednite god. seuste nemat 1 nedela sto trenirat zaedno a vidi kakvi zaebancii pravat :D

Dobro e tipcevo dobro e, ima dosta interesni presovi, ne e monoton ko debelkoto, 343 tipot i starecot i moreto.

Ebete se be. :cool: U 5 ... popladne stanav.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom