Фан Клуб: Интер

Ај прочитај па пиши, ме праша дали мислам дека подобар и дали сум го гледал како игра освен на Европсково

и од тие неколку пати заклучи дека е подобар од маикон ?

Од натпреварите што ги гледав оваа сезона, во 90% од нив
Абе седи сеа, се утепа од гледање на француско ... ако се лажеме.
Го видовме на светсково колку е добар, пасеше трева, Маикон да се реши од денес со лева играм, пак бољи ќе е од овој, може добар е, ама оној Маикон што нешто значеше за Интер никад нема соодветно да го покрие, а со оглед на тоа дека убеден сум дека во Маикон има уште 2 години минимум материјал за асално играње, што е до мене, боље и да остане али еве, он игра на позиција која бара квалитетен играчки кадар во екипата па од тој аспект што поскоро си оди од Интер толку подобро за него.

Абе седи сеа, се утепа од гледање на француско ... ако се лажеме.
Го видовме на светсково колку е добар, пасеше трева, Маикон да се реши од денес со лева играм, пак бољи ќе е од овој, може добар е, ама оној Маикон што нешто значеше за Интер никад нема соодветно да го покрие, а со оглед на тоа дека убеден сум дека во Маикон има уште 2 години минимум материјал за асално играње, што е до мене, боље и да остане али еве, он игра на позиција која бара квалитетен играчки кадар во екипата па од тој аспект што поскоро си оди од Интер толку подобро за него.
Што ќе добијам јас ако те излажам? Ако не ми веруваш неможам со сила да те терам. Моментално подобар е Дебуши, ама што и да речам ти нема да се сложиш со мене затоа што сите ние си имаме различни вкусови и различно знаење за одреден играч

Што ќе добијам јас ако те излажам? Ако не ми веруваш неможам со сила да те терам. Моментално подобар е Дебуши, ама што и да речам ти нема да се сложиш со мене затоа што сите ние си имаме различни вкусови и различно знаење за одреден играч
Во Француско и оној у Милан што отиде беше ок, као и да се викаше, нигерот ...
Дебуши реално е само една бледа копија од она што Интер може да го добие од Маикон, подобро Фараоини да се форсира таму со оглед на тоа дека лани искуси како е да игра и ко десно крило, наместо да се инвестира во Дебуши или некој трет инкогнито фудбалер.

Ама очигледно Фараоини е еден од оние што уз кило семки ќе иде во друг клуб а за возврат ќе се добие Мудингаи или некој трет.

поздрав момци,се надевам ќе ве снајде судбината на миланезите,да плачете и кукате зашо ви го лапнавме без пари.
488031_377022935686099_1243631756_n.jpg

Кој идот е Лусио место во Малага он во Италија остана во најлутиот конкурент :facepalm: :tapp:

Значит Лусио го замразив од дното на душата!
Ако не друго, барем за навивачите на Интер да одеше во Малага, а сликава не знам што да кажам...исто ко да не играл за мене во Интер.

lucio_gol_inter_napoli.jpg

Да се разбереме, секој играч кој преминал од Интер во Милан/Јуве (особено Милан) за мене е предавник!

Значит Лусио го замразив од дното на душата!
Ако не друго, барем за навивачите на Интер да одеше во Малага, а сликава не знам што да кажам...исто ко да не играл за мене во Интер.

lucio_gol_inter_napoli.jpg

Да се разбереме, секој играч кој преминал од Интер во Милан/Јуве (особено Милан) за мене е предавник!

А за Ибрахимович што ќе кажеш? Почна во Јуве, потоа кај вас, па на крај да заврши во Милан :icon_lol: ( а колку што се сеќавам сите интераши го величеа пред да појди во Милан, зборувам општо не само за фан клубов )

А за Ибрахимович што ќе кажеш? Почна во Јуве, потоа кај вас, па на крај да заврши во Милан :icon_lol:

Ибра курва невидена...ќе остане во светот запаметен како играч-платеник "кој трагаше по ЛШ и никогаш не ја освоил"

Мислам и вие истото го мислите за играчи кој преминале во Интер и Милан... ко за пример Ибранослович :)

А за Ибрахимович што ќе кажеш? Почна во Јуве, потоа кај вас, па на крај да заврши во Милан :icon_lol: ( а колку што се сеќавам сите интераши го величеа пред да појди во Милан, зборувам општо не само за фан клубов )
A Пирло што е и он ги има поминато сите 3 клуба? Ибра трагаше по ЛШ а он по што? :)

Ибра курва невидена...ќе остане во светот запаметен како играч-платеник "кој трагаше по ЛШ и никогаш не ја освоил"

Мислам и вие истото го мислите за играчи кој преминале во Интер и Милан... ко за пример Ибранослович :)

Па не баш, Давидс премина од Јуве во Интер па не го мразам :icon_mrgr:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom