Фан Клуб: Интер

Кога пишувате дека управава се камења оти ги земале Гасперини,репот или се фрлиле на куцка и грендквист заборавате дека џенова ние братче клубче.Па така си имаме и некои обрвски кон нив и на легален начин ги полниме пари.Исто и мота и милито ги зедовме на времето.

Не е проблем да ги полниме со пари, ама Гасперини нема врска со тоа. Прво, гага го зедовме, а второ, еден е тренерот, или ќе го биде или тапа...

Најверојатно ќе земеме некој младинец од Реџина, 98ма година и се смета за еден од најдобрите дефанзивци во младинските школи
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=84607

Готова е работата за Ханданович, се чека само на заминувањето на Цезар.
Одличен голман зимаат, поадекватна замена за Цезар не ни можеа да посакаат. (y)

*GDS: Inter and Udinese have reached an agreement for Handanovic for a cash sum of 13mln euro plus the co-ownership of Davide Faraoni.
The player is expected to earn 1-1.5mln euro.

At the moment J.Cesar is still not intending to leave Inter so the transfer of Handanovic is in standby.

Форлан нешто слично ко со Лусио ќе си отиде, со заеднички договор со екипата, исто се чека и заминување на Пацини и доаѓање на Дестро, такоџе и Маикон е блиску до трансфер во нов клуб, најверојатно Челзи.

п.с. Инаку од што сум апла против доаѓање на Мудингаи, незнам едноставно зашто не си го остават Паломбо ако толку сакаат таков фудбалер, колку толку овој се трпи за опција од клупа, гледам уште е дел од тимов и ништо чудно он да остане а црниов да не дојде, што се тиче мене, ок опција е тоа кога веќе знаеш дека можно е Мудингаи да ти го гнаси тимов.

Shto ke ni e mudingai? Shto poveke ima on od stankovic?

Destro teshko deka ke dojde, on bara da igra, vo inter nema da igra osven ako ne e 93 minuta i stanko, zaneti, kivu i ostanatite ne sakaat da igrat...

Готова е работата за Ханданович, се чека само на заминувањето на Цезар.
Одличен голман зимаат, поадекватна замена за Цезар не ни можеа да посакаат. (y)

*GDS: Inter and Udinese have reached an agreement for Handanovic for a cash sum of 13mln euro plus the co-ownership of Davide Faraoni.
The player is expected to earn 1-1.5mln euro.

At the moment J.Cesar is still not intending to leave Inter so the transfer of Handanovic is in standby.
Значи да не се разбереме погрешно, Хандановиќ е топ, но премногу е во ваква ситуација. Кога веќе кукаат дека нема пари мораа да го земат Вивиано. (знам што ќе речеш затоа болдирав). 13 милиони и ко-сопственост за Фараони за кој еден ден ќе треба да истуриме 10+, тоа се многу пари за трансфер на голман кој ни е најмал проблем во моментов. Можевме да го имаме Вивиано и да не платиме ни денар за Фараони кој според она што го покажа досега според мене има поголем потенцијал од Сантон кој го форсиравме до бесвест.

Инаку никогаш не сум стравувал за голмани отсекогаш сме имале топ решенија за бр.1

Значи да не се разбереме погрешно, Хандановиќ е топ, но премногу е во ваква ситуација. Кога веќе кукаат дека нема пари мораа да го земат Вивиано. (знам што ќе речеш затоа болдирав). 13 милиони и ко-сопственост за Фараони за кој еден ден ќе треба да истуриме 10+, тоа се многу пари за трансфер на голман кој ни е најмал проблем во моментов. Можевме да го имаме Вивиано и да не платиме ни денар за Фараони кој според она што го покажа досега според мене има поголем потенцијал од Сантон кој го форсиравме до бесвест.

Инаку никогаш не сум стравувал за голмани отсекогаш сме имале топ решенија за бр.1
Цезар е индиректно бркан од клубов, ја колку и да сум го критикувал на времето, Цезар е Цезар, ваков однос Јулионе не заслужува и мене многу ми е криво поради тоа, ова изгледа премногу жалосно од страната на Цезар ако гледаме и од наша страна, ко навивачи, и многу бедно и лукаво од страна на управата односно од страна на човекот со шеширот.

Тим со ваков драстичен ремонт може да има само прелазна сезона, драстичен ремонт, бајаги млад и бајаги неискусен тренер, ноуп, нема шанса да се атакува на титула асално, ќе мора да се задоволиме со пласман во квалификации за ЛШ зашто тоа ќе е максимумот, мада и за тоа има прилично големи шанси да не се деси.

Вивијано заборави го, не е за Интер веруј ми, поготово не за да го покрие Цезар, ужасен е во последниве 2-3 години, и плус имаше една грда повреда, едноставно го пропушти возот за да заигра за Интер и тоа е тоа. Евентуално е добар за втор голман во тимов ама он сака првотимски статус а уште он фали во екипава која трпи голем ремонт со инкогнито фудбалери, вака Самир е апла проверена опција, еден од најдобри голмани во Италија и претендира да е и во топ 5 у Свет, само штета што Интер нема такви планови во иднина ... очигледно.

Што однос Интер има не ми се збори трпат камења што земат како Цезар плата со години секоја година се горат со некој таков а играч Цезар кој до евро си ја одработил платата како клошар го гонат.Цезар не е ништо помалку и од Камбијасо,Станкович,Милито ,Снајдер,Самуел.Колку пати само тој сам ги вадеше минатата сезон.Неколку години во Италија и пред Буфон го ставаа во изборите за најдобар голман.
Ханданович сега го земаат за 13 ќе земал1,5 милиони па да изигра една сезона добра ќе побара плата колку Цезар ако не му дадат си оди да не мислат за 1 милион да им игра.

Ако заради некој Интер играл слабо изминативе две сезони тоа сигурно не се Цезар,Мајкон и Лусио има други камења си ќутат тие нив требаше да ги зафати новиот бран.
Инаку за Лусио не сум против што си отиде но каква стратегија имат кога лани кога имаше уште една година договор му продолжија со три годишен договор.Ова лето го раскинаа страшни стратези се ова управата.
Како не се излажа еден глуп арап или русин да купи акции сега овие прават пак експерименти.

Абе овие од интер.ит или не се саглам или им фалит нешо во мозокот.... на листата го нема Андреа Поли :mad:.
А важно ги вметнале Данкан, Мбаје и др. :facepalm:

Yeah, like that shit is our main concern right now :D

Абе не дека ни е најважна грижа во моментов али ако навистина мислат да го вратат Поли во Самп за бедни 6 мил. евра, а изигра на врвно ниво... е тогаш нека си земат сите јажето околу врат и ајт со здравје. :)

Едит: Марига is back also.... бегајте! :cautious:

Абе не дека ни е најважна грижа во моментов али ако навистина мислат да го вратат Поли во Самп за бедни 6 мил. евра, а изигра на врвно ниво... е тогаш нека си земат сите јажето околи врат и ајт со здравје. :)

E da, posho gledam deka site ovie mladive shto planiraat za slednava sezona gi stavile osven najdobriot - Besa.

Ako mislat deka Mariga ke go zameni Poli samo zaradi toa shto Mariga beshe donesen od Murinjo......................................................................................................................................................................................................................................

E da, posho gledam deka site ovie mladive shto planiraat za slednava sezona gi stavile osven najdobriot - Besa.

Ako mislat deka Mariga ke go zameni Poli samo zaradi toa shto Mariga beshe donesen od Murinjo......................................................................................................................................................................................................................................

Беса, Алборно, па имаше сугестија од некого капитенот Романо веднаш да биде земен во прв тим.

А што се однесува до Марига - Поли.... Поли е Пирло за Марига :)

Јас сакам да си оде Цезар во последните 2 години има премногу киксови. А убаво ги памнаме тие од ЛШ против баерн и некои други.

Цезар и со тие 2-3 кикса на неколку натпревари е голманиште, според мене во топ 3 во светот, пред Касиљас :P (син ЧД)

Инаку Цезар ни беше најмал проблем, но со оглед на тоа што Милан немаат голман а го сакаат и они Хандановиќ, ова е најдобро решение, не смееме да им го дадеме зашто дечково е голманиште и има уште 5 години во него. До тогаш, Барди ќе созрее и после он може да го замени, мислам дека малиов има поголеми шанси од Вивиано.

Беса се повреди, Мбаје не е за прв тим, исто и Алборно не е за прв тим. Поли уште не е откупен, како демек имаше проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom