Фан Клуб: Интер

Силвестре во Интер за плата од 2.600.000 евра годишно, со договор од 4 години + уште 1 ако се сака.

Гледајте сега, ќе почнеме да се вртиме по овој: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=84031
А интересна работа е што пред три години беше алтернатива за Снајдер: http://www.fcinter.com.mk/aktuelno/108-snajder-inter

И после тоа ништо, и сега одеднаш дечкото одигра одлична партија со Англија и Бранка&компани се сите: „еј, а бе овој знаел да игра... ај да платиме 5 пати повеќе отколку што требаше пред 3 години...или пред Европсково“

Не знам зошто се замараат кога ќе помине возот. Ако има една причина зошто не треба да го земеме Дестро, тоа е затоа што треба да платиме 12-13 милиони за играч кој бил наш, што е малку повеќе глупо. А за овој кога се разигра со Англија знаев дека ќе почнат да се вртат шпекулации, ова не е ништо, Бранка ќе се јави за некој ден со понуда од 3 милиони и 4 младинци.

Според Газета, трансферот на Мудингаи во Интер е комплетиран. :) :):):):):):):):):):):):):):):)

Според Газета, трансферот на Мудингаи во Интер е комплетиран. :) :):):):):):):):):):):):):):):)
Daj link od GDS, na fcinternews.it nisto ne nacekav a sigurno oni pred tebe ke izvestea za ova, se sto nacekav e od Tuttomercatoweb, ne i do GDS.

Мудингаи не е лош играч, али шо ќе ни е бе, боље мене да ме земеа да му бидам резерва на Камби нао енд евер...

Мудингаи не е лош играч, али шо ќе ни е бе, боље мене да ме земеа да му бидам резерва на Камби нао енд евер...
31 godina, enough said, isto ko i Palacio, doaga 3-4 godini pokasno od onoj prvicen moment koga kolku tolku vredel za da investiras vo nego.

Nedaj boze da dojde i ovoj, auuu kakva shega ke staneme tek togas, tie ocigledno ne ukapirale deka lani imaa tim za 6to, sezonava so zasiluvanjava u navodnici, seuste imaat tim za toj del od tabelata.

2te glavni targeti na transfer pazarot otidoa vo nepovrat, edniot od niv vo juventus, so ogled deka im se vrzani racete i od finansiski aspekt i od onoj koj veli deka ne igraat u evropa pa ne se magnet za golem broj kvalitetni fudbaleri, Lavezzi i Isla bea moze i najdobrite dostapni za ova leto za Inter.

Branka gotovo, go vidovme kako raboti SAM, za kur ne go biva, gi unazadi enormno i gi napravi da nalikuvaat na mal tim, sekoj poteg sto go pravat so nego ko covek odgovoren za transfer politikava e analogen za malecok tim, ne i za eden fudbalski gigant.

Neka sedi on tuka, za da ne se maci onoj sto ke go kroi sampionskiot tim da gi dogovara igracite i da patuva, pa toa sheshirov neka go prai, za drugo NE GO BIVA, gotovo, i mene me uveri u toa uste od momentot koga go zameni Eto so Forlan i Zarate a Gasperini go stavi da bide trener.

Mu gi trgnaa Oriali i Murinjo, t.e. edniot samo mu go trgnaa, drugiot sam si otide, ovoj se izgubi nacisto, neznae sto pravi a ona sto e najtragicno ne snosi i nikakva odgovornost za toa, seuste istiot luksuz go ima i seuste imaat doverba u nego. Alo, ne go biva, gotovo, eden tim ko Inter ne smee da dozvoluva vakov luksuz, go gledas edna godina sto pravi i cao dovidzenja, pogotovo posle godina ko minatava.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 19:13 ---
Ova od 2 saat sabajle, ocekuvav ko udarna da im e, zatoa ne sum ja primetil ni gore ni podole. In that case, nek se gonat u tri lepe ova ako go napravat. Se nadevam deka e nekakva varka ko so Sculi. Nema logika ovaa nakaza sega da ja donesat.

Абе бенеамата збореше, не тропаа канти... Него, Беса-Лонго-Данкан, ако не ги биде нив пишете пропало од Интер како што тргнала работава, а не гледам како ќе го исполниме ФФП па и за 10 години, кога и нема да ни биде потребно ФФП бидејќи ќе се бориме за опстанок, а не за Европа...

Најдов на Англиски. Пишува дека трансферот сеуште не е комплетиран зашто претседателот на Болоља не сака да преговара додека бетинг скандалот не заврши, но откако тоа ќе заврши, немало да има никаков проблем за Мудинг:facepalm:и да дојде во Интер.

Значи тоа погоре дека трансферот е комплетиран ми е грешка. Ама не сум бил далеку.

Што се чудите за Мудингаи како прв пат да слушате? Ако за некој играч сме сериозно заинтересирани, тоа е тој :pos:

После тоа, ќе се бара клуб за позајмица на Оби или Алварез, пошто ние чекор по чекор работиме, плански.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom