R
Rigel Kent
Гостин
PSG ima izvonreden tim koj ako go nadopolnat ke bidat super tim, tezata deka ne bi sakal da odi vo PSG ne vi drzi voda , prasanjeto e dali PSG bi go sakale .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па пишав бе брат у претходниот пост , преовладувала желбата да игра ЛШ .
Има време , тек почна трансфер периодот , ама ако играчи ко Лавеци не откачуваат тогаш црно ни се пишува .
Еј мислев мене ме цитираш , видов Мар и пишав .
Нема везе![]()
Има инзвореден тим затоа се втори во првенство ко француското каде се игра бош фудбал.PSG ima izvonreden tim koj ako go nadopolnat ke bidat super tim, tezata deka ne bi sakal da odi vo PSG ne vi drzi voda , prasanjeto e dali PSG bi go sakale .
Има инзвореден тим затоа се втори во првенство ко француското каде се игра бош фудбал.
Имаат добар тим за таму, наредна титула би требало да освојат, ама ЛШ не освојуваат па што сака нека е, ќе останат декор таму французите, тоа е реалноста. Некој ќе каже глупо е да се збори ова бла бла секој може да изненади бла бла, 21ви век е бла бла, шеици меици ама без оглед на Се, мене уште поглуп ми е муабетот дека имаат шанси покрај Реал, Барса, Манчестер, Сити, Челзи и остали.
Има простор да замрсат нечии сметки, толку.
Друга работа, незнам кој е предизвикот да се докажуваш во првенството на Франција, зашто за Лавеци и било кој друг што ќе им отиде у тим, тоа ќе е максимумот у кариера и најголемиот трофеј што го освоиле, доколку за'рѓаат таму.
Прочитав дека Сити ги нудат Коларов и Де Јонг за Маикон. Ако има вака понуда може да се прифати.
Прочитав дека Сити ги нудат Коларов и Де Јонг за Маикон. Ако има вака понуда може да се прифати.
Konecno i nie da zememe bezpari fudbaleri,kako Milan sto napravija so Robinho, Boateng i Ibrahimovic
Робињо ви е најлош трансфер од овие три, по игри и цена. Санчез за тие пари ќе го лапневтеИзвините за оф, али пошто више спомна, Робињо 18 милиони, Ботенг 3+7,5=10,5, Ибра 24 милиона !
50 милиони за 3 играчи, не би рекол дека се без пари, џст сеин !
Па баш затоа. Нека иде и тој и после да не се замараме кој ќе се продаде, кој ќе се донесе. Ќе ни биде сеедно.Дечки ќе извинете вака ама... кој ви е филмот со продавањето на Вес? Во ситуација кога Интер 3 години нема купено класа фудбалер како на времето што беше стандард тоа, вие му се запнавте единствениот топ фудбалер што го имаме да се продаде.
Во ситуација на лоша сезона неможе да кажеме дека Снајдер беше лош или дека не се вклопува. Јас на пример не паметам некогаш тимот да играл онака супер а Снајдер да бил лош. Не во нормални услови. Во јак и мотивиран, среден тим, Вес растур ќе праве, тоа барем го знаеме. Гледајте Холандија па кажете. Мислам, незнам шо му се фрливте колку пари да се изваделе тинтири-минтири. Џоа вие у џеб ќе ги ставете. Знаете дека ќе купат некој аматер и ќе се чешаме после. Точно, малку нежен е ама со Мур не беше така нежен, значи има нешто. Вес мора да остане, освен Меси ако не планираат да го зимат. Ама и Меси без таков играч тури му пепел.
![]()
Само што се опорави пак се сјеба,сега уште 8 месеци ќе паузира.Робињо ви е најлош трансфер од овие три, по игри и цена. Санчез за тие пари ќе го лапневте
Иначе, 30 милиони за Лавеци се многу, би било добро да се земе Џузепе Роси од Виљареал, со тоа што отпаднаа во втора лига цената му е драстично намалена, се шпекулираше со сума од 15 милиони. Знам дека беше повреден цела сезона, али млад е и има големи шанси да си ја врати формата, иако е ризик да се земе таков играч. Но, еве го и Јоветиќ е добра оваа сезона.
Da ama neli prvata sezona bea na pozajmici (Ibrahimovic & Boateng)Извините за оф, али пошто више спомна, Робињо 18 милиони, Ботенг 3+7,5=10,5, Ибра 24 милиона !
50 милиони за 3 играчи, не би рекол дека се без пари, џст сеин !