Фан Клуб: Интер

Слушам и манијачел малолетнички у Џовани :icon_lol:
Ова незнам, треба деновиве да се седне асално низ скопјево и да се види шо има ново.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 01:39 ---
Ако го тепате Лацио, а Удинезе и Наполи да изгубат вие завршувате на трето место ?
Дап.

Syn, среди го ОТ-ов.
Сериозен сум, ако го тепате лацио ќе имате 61 бод исто со Удинезе, а ко што знам го тепавте во гости 1:3, а дома изгубивте 0:1, меѓусебен дуел или гол разлика се гледа ?

Абе , да ве ебам ја у гз вас - читаат луѓе шо не треба ова ..

Абе , да ве ебам ја у гз вас - читаат луѓе шо не треба ова ..
:pos:
Ja мислам дека они се сконцентрирани на темата за Барселона. :pos:
Луѓе што не треба бе, баш ме интересира кои се тие што не треба да го читаат ова а шараат бараат баш на оваа тема, ако некој треба да е накурчен тоа сум ја ! Сликана од поназад е ипак од интерашка па постои каква таква веројатност да го начека тоа и да ја напраи фацава

oh-god-why.jpg

:pos:
Ja мислам дека они се сконцентрирани на темата за Барселона. :pos:
Луѓе што не треба бе, баш ме интересира кои се тие што не треба да го читаат ова а шараат бараат баш на оваа тема, ако некој треба да е накурчен тоа сум ја ! Сликана од поназад е ипак од интерашка па постои каква таква веројатност да го начека тоа и да ја напраи фацава

oh-god-why.jpg

Дјуд , ај препрочитај и размисли пак ..

Нема везе

Нека побрза малце морати со Лавеци овие сите пак збудалеле 40 милиони евра + Адебајор за Кавани. Ако почека морати уште малце отиде Лавеци во Челзи или на др место.

шо е фората со цицките на бене ?

шо е фората со цицките на бене ?
Само Бене, Ио и Јонзе знаат. Тајната ја чуваат како ФБИ

П.С дај направете маици, Милан и Јувентус фановиве направија по 350 денари. Кај нас ништо, суво како барут

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom