Фан Клуб: Интер

Подобро младинците што го победија Ајакс да ги пуштеше Раниери денеска,и уморни ќе го тепаа лагано Јуве.
Ќе им дадеа предност дури,овие нашиве ќе играа со 10 играчи. :свиркам:

Абе што очекувавме ние стварно,док не се направи ремонт од тренер па до играчи ке си тонеме вака друго нема.:eek:

Играчите тие што ги имаме дадоа се од себе од ова повеќе овие не можат се бореа до последен атом и играа добро.
НО на клупата имаме лузер кој не знае кај се наоѓа го вади Оби еден од најдобрите на теренот.

А и што слушам се оди да се дозакопа тимот Вивиано ќе враќале Цезар ќе го бркале па денес се виде Цезар е еден од најдобрите.
Мајкон исто одличен.
Се на се старата гарда играчи беа добри денес првиот гол Поли ја згреши работата и со измената на лузерот се крена наопаку.

Ако сменат тренер тоа ќе е времено решение до лето овој одамна ќе леташе ако Морати не си има договорено тренер за од наредна сезона да преземе.

Се на се следува многу тежок период за Интер а по се изгледа ќе трае овој период неколку сезони.

Заради лузерот изгубивме, ги извади точно оние кои ја градеа играта. Кретен.

Добро бе не ми е јасно Раниери од Интер вторлигаш напрај а уште не го имат избркано :facepalm:

Си поделија по едно полувреме, Интер кога имаа шанси не ги искористија а второ полувреме друга прича,, се почна од вадењето на Оби (кој кур го вадиш единствениот играч кој правеше пенетрација напред?!?!?) и почнаа нападите на јувентус.Цезар и Буфон свака част се виде дека станува збор за едни од најдобрите голмани во свет.

Треба итна реконструкција со млади и плус по некој искусен играч, Беса и Лонго да се префрлат во прв тим и да се смени тактиката со еден напагач и двајца крилни офанзивци, ама џабе зборам ја кога Ранко игра најглуп фудбал во историја на фудбалската игра.

Дај нека заврши побрзо сезонава .

Првиот гол-аматерска грешка, замените на Ранко не дотепаа.
Маикон, абе човеков игра само кога го гледа цел свет.
Првиот гол не беше грешка на Поли?

Во првото полувреме ме изненадивте..

Но во второто ЈУВЕ започна у свој стил ... + ние игравме и во Купот во Вторник..

Во првото полувреме ме изненадивте..

Но во второто ЈУВЕ започна у свој стил ... + ние игравме и во Купот во Вторник..

Грешка си, Раниери почна у свој стил.

Уште еден доказ дека Раниери нема менталитет за дерби утакмици. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom