Фан Клуб: Интер

Јас мислам ќе го јадиме стапот во второто..Занети и Станкович кај да е ќе исцркаат на теренот...иначе кај ќе ни беше крајот ако игравме со Алварез и Снајдер..па и Гуарин:icon_lol:...

Јас мислам ќе го јадиме стапот во второто..Занети и Станкович кај да е ќе исцркаат на теренот...иначе кај ќе ни беше крајот ако игравме со Алварез и Снајдер..па и Гуарин:icon_lol:...
Доста бе! :)

Ревјуто го пишувам како што гледам, ќе биде објавено брзо по натпреварот. Да не почне некој друг. Од утре снаоѓајте се :)

киелини душа дава да повреди некој

Интересно е како фановите на Јуве се шегуваат на Морати и неговиот изглед, а нивниот претседател, кој е помлад од Морати 30 години изгледа вака

557548_258817230872020_100002312361613_543654_70192_n.jpg

:pos:

Башка тука го исчупале, малку е подобро испаднат, иначе гајтан веѓа има, ко птиците што ги цртавме у прво одделение ако ви текнува.

Жал ми е за овој Раниери....Цела кариера му е дежа ву! Кај и да отиде никако да освои нешто...Некад дури си мислам не е фер према него..

Многу наивно го примија голот, катастрофална реакција на одбраната, толку простор да дозволиш во ваква ситуација е стварно малоумно ...
Сеа распад систем очекувам, Раниери да реагира маломорген, може ќе го стави плус и Ранокија, дека висок е, да ги засили при корнерите.

Ќе направи нешто кретенски, ќе ги извади Оби или Поли...
Гуарин треба да влезе, наместо Дејан или наместо Форлан. И онака нема што да се изгуби.

Каква разлика ќе направат Пацини и Фараони ? И тоа Поли и Оби излегоа, Раниери е со ставот дека ако има пример, 3ца напаѓачи, под дифолт подобро ќе напаѓаат а се знае дека средината го диктира тоа темпо, без креативци во средина и без квалитетни фудбалери бочно нападот ќе биде тотално отсечен. Слично ко Јуве што дадоа гол, само така Интер може денес да даде гол, од прекин или пенал.
--- надополнето: 25 март 2012 во 22:13 ---
Што ви реков? :tapp:
Знае дека нема да му креваат џева '' децава ''.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom