Фан Клуб: Интер

Јас триплетето си го фатив прва средно (ај коа сите кажувате :P) тогаш бев газда у школо...сеа у школо е смрт за мене овој период,а и плус на фб си трпам ремет ..знаат бене и весли10,ама ја сум си пак со интер!!
пс:ајде нека ме земат и мене у Апиано да се сликам со Занети :P:icon_lol:

Muntari gol hahah
rage-troll-t-shirts_design.png

Мунтари прва утакмица за Милан и се повампири,а нашине дрва се за цепење само.

Него,не сум во тек,уште не е избркан Раниери ? :facepalm:

3ZVH.jpg

Шо да се каже повеќе,самата слика сама по себе говоре колку сме мизерни.

И после тоа Мунтари нечинел :eek: :tapp:

Па се е до тимот бидејќи фудбалот е тимска игра а еден играч не е никаков фактор..нормално дека сега Мутнари ви се гледа добар бидејќи Милан е екипа со одлични поединци каде лесно ги добиваат ваквите селски екипи како Чезена и имаат еден куп креаттивци во тимот..кај нас на пример Камбиасо,Занети,пацини по дифолт играат што значи играш со минус три играчи од почетокот..Мајкон за сите трча и ако не ни е тој во нападот нема акција да изградиме не па шанса..Мунтари е тешко дрво само денес неговите соиграчи беа одлични и имаше повеќе простор за него а во тврда утакмица се губи чоекот....ч

Не е проблемот до еден играч туку општо во целиот тим кој изгледа како раштиман оркестар и растурена банда ..откако ќе се врати Гуарин треба да се форсира нон стоп со Алварез заедно во тимот и секако Поли кој би требало да го содржат костурот на екипата од следната сезона..не сме дотолку за никаде проблемот е во Раниери кој лошо ги поставува играчите и воопшто тимот нема никаква игра и секоја шанса ни е од прекин...значи требаше цела сезона Зарате да го игра бидејќи за другите играчи од нападот е измислен во секој сегмент а не вака на клупа го држи и нормално дека нема да се покажи..Алварез и го игра и не го игра..Снајдер лево крило..со Нагатомо нон стоп сме со играч помалку посебно кога го игра на средина:facepalm:..и плус нон стоп ги форсира постарите играчи иако гледа дека нема никаков резултат со тоа.....

Раниери:facepalm:

Види го ти циганчето се повампири денес ... :D

Добар е Интер, не се нервирајте. Со кого инаку ќе се смеевме оваа година? Се сеќавам после осмото или деветтото коло Интер имаже повеќе изиграни натпревари отколку бодови.

:D

Сакав нешто позитивно да пишам за Интер ама ми текна дека играме сеа Лига на Шампиони, а Раниери е сеуште тренер :(

Има некој информација повеќе дека Раниери и дефинитивно е избркан? Се шпекулира дека Морати сакал да му даде шанса на мечот со Марсеј и Наполи, но овој побарал едно засилување во јуни и му пукнал филмот на Морати и го избркал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom