Фан Клуб: Интер

Ким е посексипилна и поебовозна..само кога ќе ја погледенш како фигура веднаш те мава на секс и забораваш на се..а ова јоланте е само да си ја галиш и да ја чуваш до тебе...совршена е маме му ебам......

tumblr_lojul1hoB91qgzuxc.jpg

Кога сме кај трансвери,не би било лошо да се земе овој Зунига од Наполи.
Добар играч за повеке позиции.Трча како луд.

Не се секирај нe во буквална смисла..туку онака да бидиш нежен со нејзе..:D

а оваа Ким е и за да ја потплесниш малце??? :vozbud:

он топик: тевез не му треба на интер!!! пишав и претходно, не е стабилен и човек на кој треба тимот да се надева! здрав снајдер е најгиолемото засилување на тимот. плус раниери ги склопи коцките, тимот игра добро, а за помалку пари можи да се донеси и поконстантен играч!!!

Kим ти е само за во порничи,таква фаца има,порнич-фаца...мада мене ми е гадна и вештачка,којзнае колку тона силикони има стаено у тоа чмарот и цицките ко лубеници.

Јоланте ти е жена во права смисла на зборот,надвор госпожа,у кревет курва а у кујна домакинка :icon_lol:

Ама Тери Хачер ми е фетиш мене,да си признаам веќе :pos:

Ако го гледа некој љубов и казнана сител..таа што го држи барот една Перин(неможам да ја најдам на нет)..и таа е толку лична и сексипилна што комотно можи да му биди конкуренција на споменативе:D

Ким да ја споредуваш со Јоланте е како да го споредуваш Нагасаки со Занети, не иде, и смешно е :)

Офтопик:
Вивиано ќе ни се фати на крај 16тина милиони, ако ако..

Ким? Нели беше онаа што има видео со Црнец? :pos: Мој предлог за аватар на Џони :

rosie-huntington.jpg

Rosie Huntington

Да се навратиме на темава.. ни ја одбија понудата за тевез а? :(

И.И не оди офтопик ќе те молам.

Иначе оваа Хантингтон глумеше во Трансформери 3-от дел,многу јаки нозе си држи типката :свиркам:

^ Добро бе добро

Иначе мај фејворит :

MV5BODk5ODQ1NTA4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzU1MzMxMw@@._V1._SY314_CR7,0,214,314_.jpg

Odette Annable (House M.D.) + Olivia Wilde

Се извинувам за офтопик
4273631565_fe4ab0c5cd.jpg

Предлог за Џони: Минка Кели...цуца е ептен :drk::D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom