Фан Клуб: Интер

Лук Кастинјос ќе биде пратен на позајмица во Новора до летото.Се планире зимата да дојде варгас па тој да замине на позајмица.А следното лето се планире продажба на милито,и доколку зарате не ја поправи формата тој ќе биде вратен во лацио,а со тоа и кастинјос че бидее вратен на назад во интер.

Лук Кастинјос ќе биде пратен на позајмица во Новора до летото.Се планире зимата да дојде варгас па тој да замине на позајмица.А следното лето се планире продажба на милито,и доколку зарате не ја поправи формата тој ќе биде вратен во лацио,а со тоа и кастинјос че бидее вратен на назад во интер.
Да не гледаш на карти?

За со Чезена се надевам на овој состав - Цезар,Маикон,Лусио,Самеул,Нагатомо,Занети,Камбиасо,Мота,Алварез,Форлан и Пацини ! Знам дека кога играат заедно Камби и Занети во средина немаме никаква креативност,ја би го играл Занети лев бек али после овие два меча на Нагатомо ,Раниери нема шанси да не го игра прва постава !

Браво бе, почна и Наполи да ни зема играчи. Наредно ќе се бориме со Катанија за некој Аргентинец...
Интер нема да ја направи истата грешка... :pos:

Добро не се нервирајте ќе го земеме ФАрфан,и тој ако не ни го земе некој друг:confused:

Оние во управа буквално незнаат како да договорат играч,не ми се верува :facepalm:

Браво бе, почна и Наполи да ни зема играчи. Наредно ќе се бориме со Катанија за некој Аргентинец...
Користат алтернативни методи во носење играчи иако се знае дека парите се најефикасни...

Мене не ми е јасно како не го мрзи бенеамата да ги чита италјанските страници..па и уште во официјалната на Наполи решил да пристапи:pos:...па ништо страшно..тој Варгас сигурно не е некој од рамништето на Санчез и се кладам тука дека никој од вас го нема гледано..!

Пишав ја дека ќе го земат .
Сеа останува уште Хуан да ни го земе некој друг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom