- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Со кршење правилаНекултура е 5 поени, спамање е 2 поени, офтопик кај што не треба е 3 итн итн
![]()
Ја се вадам со врски пошо знам кај чекаш бус за дома !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со кршење правилаНекултура е 5 поени, спамање е 2 поени, офтопик кај што не треба е 3 итн итн
![]()
![]()
Монтоливо - 8М вреде(пошто милан дава 6 ние ќе дадаме 8 и наш е,барем вреде за тие пари)Ако земиме двајца од овие јас ќе се прекрстам во Др.Менхетен!
Па тоа се врти низ веснициве,а и ако не се тие шпекулациите што ќе коментираме преку неделата кога не игра интер.Spasov педер .....шала на страна ....не спамај со меркато срања - џабе не палиш ко мали мајмуни коа Морати ќе се исцинцари и ќе купиме некој треторазреден кретен и ќе си седиме со прс у гз пак ...
Оној Матија фјоњајфоњајфоањјфгарај шо требаше да го зееме за багатела , буши у бљувентус а ние со сакатомо ќе си играме (Y)
Па тоа се врти низ веснициве,а и ако не се тие шпекулациите што ќе коментираме преку неделата кога не игра интер.
I za tawa ima vreme,ima i zenska ne se ostavame na suvoНе мора да коментираш ништо, излези надвор фати си девојка.
Нема друго шо да правам на тава ладно времеШпекулација2: Меси во Интер!
Шпекулација3: Кака во Интер!
Спасов, според Интерњус овие двајца сега требаше да играат за Интер, како што според Миланњус Фабрегас требаше сега да игра за Милан. Не се замарај толку со вакви муабети, што вика едно другарче не верувам на ништо додека не видам да се слика со дрес во екипата каде што преминал.
Монтоливо беше ’сигурен’ трансфер и за Инер и за Милан, вчера па на СкајИт го поврзуваа со Јувентус. Тевез исто го поврзуваат со Интер, Милан, Јувентус. Не се оптеретувај толку со овие работи...
Interesna si ja pravat covecitehaha Овие агенти ми се најинтересни. Секој ден имаш два-троица и тоа во големи и ценети медиму кои кажуваат сосема различни работи.