Фан Клуб: Интер

Kako prenosi calciomercato Inter je pripremio 25 mil za Teveza !!!Pocetkom prelaznog roka Branca bi trebao zatvoriti ovaj transfer.Karlitos zeli samo u Inter gdje ima puno prijatelja.milan jest bio zagrijan za njega ali Branca je posao zavrsavao "tiho".

--- надополнето: Nov 30, 2011 2:07 PM ---
Agent od Eduardo Vargas: "Ne Vasco! Imamo samo ponude od Intera,Milana..."

Intervjuisan od Jessica Corais sa SuperVasco.com,agent Eduarda Vargasa,Diego Cativa potvrdio je mnoge interese za njegovog klijenta.Već u posljednih nekoliko dana agent je otkrio mnoge ponude poznatih klubova,tako i od strane Intera (čiji ste članak mogli da čitate i ranije). Evo nekoliko odgovora od strane Diego Cative.
Kako bi ste opisali Eduarda Vargasa ?
"Za mene je on najbolji igrač Copa Sudamerica,možda je jedino od njega bolji Neymar.Eduardo je napadač,posjeduje brzinu i tehniku,veliki borac."
Vasco de Gama, je već poslao ponudu za njega ili su to samo nagađanja ?
"Sada smo samo u razgovoru sa AC Milanom i Interom. Vasco nema neku veliku šansu za dovede moj klijenta.Prošle godine smo trebali prodati Vargasa u Vasco, ali je on to odbio."
Da li je Vasco polao ponudu za njega ?
"Ja nemogu govoriti o tome, ali Vasco sigurno nemože platiti 10miliona,koliko igrač i vrijedi."

Се што трча се поврзува со нас. :)

Ај преку таквото више со глупиве шпекулации, за џабе ја пуниш темава со глупости. Ако би ти верувале на овие срања кај нас зимоска ќе дојдат Тевез(25 милиона), Хазард (40 милиона), Едуардо Варгас(не знам колку), Хуан ( 10тина милиончиња и тој), Монтоливо( и тој исто 10тина милиони) и според тебе Морати ќе потроши околу 100 милиони зимоска! Дај те молам не читај и не постирај секакви срања што ќе ги видиш по нетов, постирај од двата главни сајта на Интер и крај. Труеш, не за друго.

Ај преку таквото више со глупиве шпекулации, за џабе ја пуниш темава со глупости. Ако би ти верувале на овие срања кај нас зимоска ќе дојдат Тевез(25 милиона), Хазард (40 милиона), Едуардо Варгас(не знам колку), Хуан ( 10тина милиончиња и тој), Монтоливо( и тој исто 10тина милиони) и според тебе Морати ќе потроши околу 100 милиони зимоска! Дај те молам не читај и не постирај секакви срања што ќе ги видиш по нетов, постирај од двата главни сајта на Интер и крај. Труеш, не за друго.
Awe tikvar sakas da ti dadam link od internews.it so istiti postovi samo na italjanski,so se glupiras ne me jasno samo taka lafas bes potreba.Izrazi zelba ke ti gi postiram site linkovi na italjanski,ama posto ti znaas italjanski nemas potreba od prevode :гик:

Читај туто спорт, јуве го поврзаа од Месси до Шумуликовски :pos:

Значи испаднаа она од што најмногу се плашев, да не се обидеме за Тевез. Мислам дека би бил одлична адиција со оглед на тоа дека напагачката линија на Интер е очајна до сега. Можеби треба да се донесе свежа крв во Интер но нападот мора да биде со поголемо име (читај Тевез, Хулк,итн) ,, приоритет нека биде напад оваа зима.

sneijder101010 Wesley Sneijder
My injury is getting better and better. Today I worked on the pitch again. Hope to be back soon...

Кога ќе размислиме подобро, и кога ќе зимаме да ја анализираме ова ситуација во која се наоѓаме мислам дека поисплативо би ни дошло летово да го шитнавме Снајдер, наместо Ето. Овој вториот барем не е стаклен, барем во тој дел би биле на плус.

Кога ќе размислиме подобро, и кога ќе зимаме да ја анализираме ова ситуација во која се наоѓаме мислам дека поисплативо би ни дошло летово да го шитнавме Снајдер, наместо Ето. Овој вториот барем не е стаклен, барем во тој дел би биле на плус.
Па Снајдер повеќе оваа година е активен на твитер отколку на терен што игра за Интер.
Ама знаеш како викаат, после ебе*ње нема каење..
А и овој ќе го шитнат ко што тргнало работата, па ќе викаме поарно Мунтари да му го дадовме отколку Снајдер.:D

Forlan: Spreman sam za povratak na teren --Интервју

Jučer je trenirao sa suigračima i jedva čeka povratak na teren u službenoj utakmici. Riječ je o Diegu Forlanu, koji je nakon treninga u Pinettini obavio intervju za Radio Marca, koji Vam u potpunosti prenosimo:

Kakvi su bili ovi prvi mjeseci u Interu?
"Ovo je klub sa organizacijom tipičnom za velike klubove. Grad, u smislu sporta, me jako podsjeća na Manchester. Ima mnogo osoba sa velikim humanim kvalitetama, atmosfera je odlična i svi smo toga svjesni."
Ozljeda?
"Dobro mi je došao odmor, da povratim snagu, imajući u vidu da nisam imao godišnji. Nakon dva mjeseca, mislim da neću imati problema odigrati ovih nekoliko utakmica do kraja godine, ali morati ću se ipak prije konzultirati sa doktorom."
Atletico Madrid i propali transfer u Real Madrid?
"Nije me zasmetalo što nisam otišao u Real, već razvoj događaja. Ako ne želiš prodati igrača jer te strah posljedica onda ne možeš očekivati da sve ostane kao prije. Nije bilo fer, to me zasmetalo."
Sanchez Flores?
"Prošlost je prošlost. Pogledao sam prve minute derbija u Madridu i igrali su dobro, ali iskljućenje je odredilo daljnji tijek utakmice."
Rivalitet na relaciji Barca-Real?
"Taj rivalitet postaje sve jači i velika je razlika između njih i ostalih španjolskih klubova. Po tom pitanju, Serie A je mnogo izjednaćenija."
--- надополнето: Nov 30, 2011 9:13 PM ---
Mercato: sviđa se Marković, dilema Castaignos, Obi, Jonathan...

Јас не ги разбирам овие новинарите..зарем дотолку да не се креативни и да не знаат да постават прашање како што треба??..ајде разбирам за поранешниот клуб ама кој кур фактор се Реал и Барса да бидат споменувани кога Форлан е во прашање??..овде цела екипа не знај кај тера сосе тренерот само вакви никакви победи ги кријат глупостите на Раниери и на управат овие во Реал и Барса се запнале..море марш упм

Awe tikvar sakas da ti dadam link od internews.it so istiti postovi samo na italjanski,so se glupiras ne me jasno samo taka lafas bes potreba.Izrazi zelba ke ti gi postiram site linkovi na italjanski,ama posto ti znaas italjanski nemas potreba od prevode :гик:
1. Среди се малце не личиш на човек, тоа тиквар и тие глупости задржи си ги за себе, имај грам култура.
2. Врати се во прво одделение и научи ја азбуката и научи како правилно да збориш па после дојди и објаснувај се тука со сите, да може да те сфатиме што сакаш да кажеш.
3. Не знам италијански затоа и не постирам никакви линкови на италијански, а ти постираш на српски јазик, македонски форум е ова да те потсетам. Ова е доказ колку ти се "италијански" линковите.

Толку ти е од мене, за другото Господ нека ти помогне.

Уште 5 поени и ќе одмориш недела дена.

Уште 5 поени и ќе одмориш недела дена.
Како се собираат тие поени? :)

Иначе Спасов дај поштеди не од такви шпекулации. Знам дека ги вадиш од fcinternews, али нив тоа им е работа, само да пренесуваат. Да ти изнадавам линкови со какви се не играчи не поврзувале, има да се чудиш, или не?...

Сите имаме фб и интернет(нели?) и можеме да ги читаме тие работи. Подобро стави ја страната од кај што ги пастираш и кој го интересира нека ја отвара секој ден, мене ич не ме интересира.

Како се собираат тие поени? :)

Иначе Спасов дај поштеди не од такви шпекулации. Знам дека ги вадиш од fcinternews, али нив тоа им е работа, само да пренесуваат. Да ти изнадавам линкови со какви се не играчи не поврзувале, има да се чудиш, или не?...

Сите имаме фб и интернет(нели?) и можеме да ги читаме тие работи. Подобро стави ја страната од кај што ги пастираш и кој го интересира нека ја отвара секој ден, мене ич не ме интересира.

Со кршење правила :D Некултура е 5 поени, спамање е 2 поени, офтопик кај што не треба е 3 итн итн :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom