Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нагатмо трча на празно,Оби барем помага на екипата ! Не дека го величам јас Оби али се виде во прво каква ни беше играта,а кога искочи он и влезе Деки не направивме ни една шанса ! Иначе за Алварес е звер,како слободно игра дечкото секоја чест како да игра 5 години во Интер!Трча и Нагатомо ..
Не е работата да трчаш, работата е да напраиш нешто добро за тимот, а тој ништо не направи.
Алварез за 5мин игра, направи повеќе од него.. мада мене ако некој ме прашува ни со овие не прајме ништо.. треба да се земат фудбалери докажани што може да придонесат за тимот.
Многу направи, билив миНа зима мора да се купи, за да опстаниме во Серија А
И преку ташак со Оби бе, што напраи детето до сеа во Интер што го величите толку?
Одјеби и не трескај глупости!Чист пенал имаше за Јуве , јбг![]()
Изгледа нешто друго си гледалчекај чекај. Имаш некој основни грешки во постов. Веројатно си мислел да пишеш:
Да не местеа Јуве сега Интер ке имаше две ѕвездички на дресот.
Колку сте бедни со ова дека Јуве бил наместен во калчополи. Па и јас како 7/8 годишно дете знев дека Јуве мести.
Потег на утакмицата имаше Рики Алварез , кога го седна видал на гз.![]()
Не внесуваш точни податоци за годините, ама Спасов И. ти е точно, тоа ти е најголема утка, имаш можност да си го смениш никот бајдвеј.Mi imat banirano najmalce 3 profila radi takfi ko tebe sto doagat na fan klub i sto gi pcujam a za datum an raganje hm bas i ne sum siguren dali e tocen posto detali ne vnesuvam tocni a ti probi si srekata dali e 96 ili 2006 ili 1986![]()
ЕДНО Е СИГУРНО ЈУВЕ НЕМА ДА ОСВОИ НИШТО ОВАА ГОДИНА .. !!
Иначе Ние Милан играме вторник ЛШ интер играат Среда , а ЈУВЕ КОА ИГРААТ ПОНЕДЕЛНИК .. ? !![]()