Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.456
- Поени од реакции
- 64.338
Важно е парите што ги има Деко да се насочат што подалеку од 2-ка на Интер.Taка не му оде на човекот, уште толку ќе го упропасте.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Важно е парите што ги има Деко да се насочат што подалеку од 2-ка на Интер.Taка не му оде на човекот, уште толку ќе го упропасте.![]()

Денеска шалот од Интер што ми беше закачен на ѕид 3 пати ми падна... мора да е некој знак, мислев да ја играм 2ка ама ова ме премисли.
Затоа 3+ ќе ја пишам, 2.20 коеф.

Какви и да се, на Интер ќе му дадат барем 1 гол па мајка Јана нека е.Овие Катанија се најгадна екипа во Серија А дури и погадна од теренот на Киево.Без разлика дали играат со Интер или со Новара си фураат формација со 10 играчи во споствен 16ник така да незнам колкави се шансите за 3+.Сепак да не ти се мешам јас во бизнисот ти си знаеш најдобро...![]()

Којзнае каков ќе биде составот ова се само шпекулации. Во секој случај ќе мораме да одиграме и нешто деструктивно пошто овие на ура играат. И посебно се палат на нас, незгодни се. Ги гледав со Новара пошто играа во 12.30, лудница се, даваат гол кога сакаат, примаат кога сакаат.Нека не се ебава Раниери со Станкович ко плеј, Дејо сакам да игра ама позади напаѓачите нека игра Алварез, позади него Камби, Дејо и Занети и пуна капа, во нападот сите Милито и Пацини ги најавуваат, незнам зашто Зарате воопшто не го форсираат ...