Фан Клуб: Интер

"I won the ball and the Napoli player stayed on his feet, so I can't understand the first yellow card. Then the shoulder-to-shoulder contact, when the referee Rocchi gave the penalty, was outside the box. At any rate, I apologise to all the fans and my team-mates. I thank the fans for their support. However, we're not giving up."- на Оби изјава.

Раниери: Судијата Роки изгледа го бараше Ориали на клупата, па кога не го најде ме исклучи мене :pos:

"I won the ball and the Napoli player stayed on his feet, so I can't understand the first yellow card. Then the shoulder-to-shoulder contact, when the referee Rocchi gave the penalty, was outside the box. At any rate, I apologise to all the fans and my team-mates. I thank the fans for their support. However, we're not giving up."- на Оби изјава.

ГРАНДЕ ОБИ!!!!!!!!!

Мене уште ми е нејасно зошто Раниери јадеше црвен, ако знае некој нека објасни. :cautious:

Незнам пишал ли некој Роки до сега му судел 16 пати на Интер и му исклучил 7 пати играч.
Велат ќе го казнеле и Морати за изјавата по натпреварот.

Da be samo vas ve "mestat" najdobro ste , ABE BIDETE ZADOVOLNI SO TIE TITULLI STO VI PODARIJA sega ke treba da cekate ne 20 godini tuku 100 godini za da Juve padne u II liga i da vi frlime nekoja titulla, ZA ZALENJE STE :pos:
Интер освои ЛШ и таа ли е подарена.
Вие сте за жаленје од кога ги укинаа швајцарските сим карти нигде ве нема.
Чекај уште е рано за Серија А не летај.
Интер и лани покрај сите турбуленции и смени на тренери и повреди беше во игра за се.
Овој натпревар со Наполи судијата не даде да се игра има време Интер ќе биде во врвот и оваа година а вие ќе видиме дали ќе се изборите за толку од вас посакуваната Лига Европа.

Морати имаше жестока изјава, невообичаено жестока и директна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom