Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
"I won the ball and the Napoli player stayed on his feet, so I can't understand the first yellow card. Then the shoulder-to-shoulder contact, when the referee Rocchi gave the penalty, was outside the box. At any rate, I apologise to all the fans and my team-mates. I thank the fans for their support. However, we're not giving up."- на Оби изјава.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Раниери: Судијата Роки изгледа го бараше Ориали на клупата, па кога не го најде ме исклучи мене :pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
"I won the ball and the Napoli player stayed on his feet, so I can't understand the first yellow card. Then the shoulder-to-shoulder contact, when the referee Rocchi gave the penalty, was outside the box. At any rate, I apologise to all the fans and my team-mates. I thank the fans for their support. However, we're not giving up."- на Оби изјава.

ГРАНДЕ ОБИ!!!!!!!!!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Мене уште ми е нејасно зошто Раниери јадеше црвен, ако знае некој нека објасни. :cautious:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Незнам пишал ли некој Роки до сега му судел 16 пати на Интер и му исклучил 7 пати играч.
Велат ќе го казнеле и Морати за изјавата по натпреварот.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Da be samo vas ve "mestat" najdobro ste , ABE BIDETE ZADOVOLNI SO TIE TITULLI STO VI PODARIJA sega ke treba da cekate ne 20 godini tuku 100 godini za da Juve padne u II liga i da vi frlime nekoja titulla, ZA ZALENJE STE :pos:
Интер освои ЛШ и таа ли е подарена.
Вие сте за жаленје од кога ги укинаа швајцарските сим карти нигде ве нема.
Чекај уште е рано за Серија А не летај.
Интер и лани покрај сите турбуленции и смени на тренери и повреди беше во игра за се.
Овој натпревар со Наполи судијата не даде да се игра има време Интер ќе биде во врвот и оваа година а вие ќе видиме дали ќе се изборите за толку од вас посакуваната Лига Европа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Морати имаше жестока изјава, невообичаено жестока и директна.

Kajgana Shop

На врв Bottom