Фан Клуб: Интер

Не можеш а да не се насмееш на насловов :D
http://www.goal.com/en/news/10/ital...i-is-the-future-of-inter-says-massimo-moratti-во играчка смисла,а не како иден член на бордот на Интер.
П.С. Мислам дека ова ке израдува одредени членови на фан клубов. :pos:
Го имаше вчера на интер њуз мислам. Мртов сериозен си изјави: Занети ќе игра уште многу години.
Менхетен затоа го нема деновиве, го разболеа :)

Го имаше вчера на интер њуз мислам. Мртов сериозен си изјави: Занети ќе игра уште многу години.
Менхетен затоа го нема деновиве, го разболеа :)
Kaжа тој дека нема да коментира повеќе на темата...барем додека бил Раниери на клупата на Интер.
Ама треба со нешто да го испровоцираме, мора да се јави од некаде.:D

Kaжа тој дека нема да коментира повеќе на темата...барем додека бил Раниери на клупата на Интер.
Ама треба со нешто да го испровоцираме, мора да се јави од некаде.:D
Јас знам:
Јонзе, ако Smoke Monster беше самосвесно битие кое се обидува да го напушти островот, како тоа Бен го активираше на копче? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
293366_242765969106883_139132459470235_746780_123337934_n.jpg

Fifa?!?!? ПРЕДАВНИК!

:P

Пацини изгледа ќе настапи во саботата против Наполи.:ROFLMAO:

Маикон изјавил дека ќе биде спремен за во сабота, најверојатно и Пацини ќе биде спремен додека кај Наполи Маџо и Кавани не се во комбинација. 2.10 коефициент, мислам дека е одлична шанса да се заработи на утакмицава. :)
Се разбира, ако не ја играме ја и Деко :D

Се враќаат Маикон и Станкович во составот,и Пацини е во составот:) ! Еви ги останатите - Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho, 77 Sulley Muntari;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Сега читав во редовите на Наполи поради повреда сигурно Кавани го пропушта дуелот додека за Маџо можно е да игра,иначе дадени им се 12 000 карти за навивачите на Наполиo_O

Сега читав во редовите на Наполи поради повреда сигурно Кавани го пропушта дуелот додека за Маџо можно е да игра,иначе дадени им се 12 000 карти за навивачите на Наполиo_O
Е што се чудиш 80 илјади е стадионот, башка полупразен ќе биде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom