Фан Клуб: Интер

Имаа аут на 20 секунди до крај на продолжениево, абе пушти ја на нивна половина и терај си полувреме, многу наивно примија гол, со 0-2 на полувреме го имаа мечов, вака само непотребно искомплицираа и ги осоколија русиве ...

Јебига, ќе треба тинкеров да оди на уште еден гол во второ а не да чува резултат.

Не е само прекршокот. Јас веќе долго време се чудам како може да дозволуваме противникот, па макар и некои вакви боси, да имаат толку голем дел од играта, едноставно никаков притисок не вршиме во теренот, освен во одбрана. Противниок како од шега ни доаѓа до шеснаесетникот. Иритирачки максимално. А топката иде кај Интер, и одма нема каде да се додаде... туку ајде, нека победат како знаат, ми се допаѓа ефикасноста за сега, браво Лусио, закон играч. За Пацо нема шо да се дискутира.

Само да не се забрани сега Раниери зошто 2 у 1 ќе ја направи... добро играат само на моменти глупости во одбрана... нека чистат подалеку и нека чекаат шанса за контра.

Пак ќе пишам. Алварез аут, Кутињо или Зарате ин. Детево ми е живо пиченце. ВРСКА ОД ЖИВОТО НЕМА. Прво, не знај да се позиционира, да побара топка. Ако дојди топка до него, паника го фајча и не знај шо да напрај со топката, и или некое глупо подавање на назад ќе направи, или ќе му ја земат. Спор е ко трактор. Одбрана врска нема. Јас не знам...Пандев за овај е МЕСИ!!! Ауууу, многу се разочарав, а имав многу големи надежи во момаков.
Оби ЅВЕР, ова дете уште од сега се знај дека е иднината на Интер. Пацини, ЅВЕРИШТЕ. секаде го има, не ми се верува. Другиве нормално, освен Самуел глупоста шо ја напрај сеа на крајов.
А и Киву :) шо сакате викајте, топ изигра полувреево.
Ајде второ уште еден гол и да ја запечатиме победава. Само Кутињо или Зарате да влези за Рики, пошо овај стварно не го бива.

Де бе по 1 меч ќе му судиме на Алварез, едностано 0-2 имаа, падна темпото на игра, не идеа Интер на гол, нема што да се критикуваат тие од нападот или средината, тоа што требаше да го направи нападот го направи, тоа што Самуел поеба е друг муабет ...

Ене и Јуто-сан го пиеше хејтот и оп, асистенција денес, такоџе и Пацини го пиеше хејтот, оп, 2 in a row си истера човеков.

Да не заборавиме и на „фантастичната“ реакција на Цезар... Ко у биоскоп...

Syn, жими се го посматрам цела утакмица,дури и ко че не е кај него топката. Ко изгубена честитка е.
Дали трема има, или не знам шо, ама камен е.

Пак ќе пишам. Алварез аут, Кутињо или Зарате ин. Детево ми е живо пиченце. ВРСКА ОД ЖИВОТО НЕМА. Прво, не знај да се позиционира, да побара топка. Ако дојди топка до него, паника го фајча и не знај шо да напрај со топката, и или некое глупо подавање на назад ќе направи, или ќе му ја земат. Спор е ко трактор. Одбрана врска нема. Јас не знам...Пандев за овај е МЕСИ!!! Ауууу, многу се разочарав, а имав многу големи надежи во момаков.
Оби ЅВЕР, ова дете уште од сега се знај дека е иднината на Интер. Пацини, ЅВЕРИШТЕ. секаде го има, не ми се верува. Другиве нормално, освен Самуел глупоста шо ја напрај сеа на крајов.
А и Киву :) шо сакате викајте, топ изигра полувреево.
Ајде второ уште еден гол и да ја запечатиме победава. Само Кутињо или Зарате да влези за Рики, пошо овај стварно не го бива.
Во вториот дел од полувремето се изгуби ама што очекуваш кога 1 игра 4 не игра. Не мислам дека е воопшто лош само не е уигран. И се губи на крило, јбг.

Како и да е, сега е време за Кутињо. Среќа што го немаме Мунтари на клупа инаку одма ќе тргневме во одбрана. Самуел јако ми отиде на нерви...

Незнам за вас, ама Алварез ми игра добро на овој меч. Каков Кутињо, какви бакрачи, на тој дел сме океј..
Најслаба ни е одбраната, поготово Киву и Самуел, додуша овие двајца од почетокот на сезоната се еби ветер..така да не ме изненади нивната “игра„

Да не заборавиме и на „фантастичната“ реакција на Цезар... Ко у биоскоп...
Да не заборавиме и дека спаси чист гол пред тоа со фантастична реакција. Она поштено кога ќе легне, не се брани, пенал беше.

Syn, жими се го посматрам цела утакмица,дури и ко че не е кај него топката. Ко изгубена честитка е.
Дали трема има, или не знам шо, ама камен е.
Раниери кажа дека бил погрешно трениран цело лето, односно погрешно адаптиран на тимов, али сериозно, ич не се замарам моментално со него, други ја завршија работата напред, не можеме да се надеваме на 5-6 гола у меч, 2 во гости обично се доволни за победа во ЛШ, тоа што одбраната потфрли, на чело со Самуел сеа не тера да цепидлачиме и за други сегменти од играта.

0-2 на полувреме, и мирно да изиграат у второ, 2 гола немаше шанса да примат, притисокот веќе беше врз ЦСКА а они им подарија гол и сега осоколени ќе се русиве во второ а Интер ќе бидат под притисок.

Затоа, Раниери нека оди на гол, нека не се ебава ко со Болоња, не е кадарен тимов да чува резултат цело второ, не сеуште, стартот на Самуел доволно говори за сигурноста моментално во одбраната и '' гарантот '' кој постои дека ќе изиграат на ниво.

Не е само прекршокот. Јас веќе долго време се чудам како може да дозволуваме противникот, па макар и некои вакви боси, да имаат толку голем дел од играта, едноставно никаков притисок не вршиме во теренот, освен во одбрана. Противниок како од шега ни доаѓа до шеснаесетникот. Иритирачки максимално. А топката иде кај Интер, и одма нема каде да се додаде... туку ајде, нека победат како знаат, ми се допаѓа ефикасноста за сега, браво Лусио, закон играч. За Пацо нема шо да се дискутира.
Убаво си го забележал ова.

Целата игра е таква, имаше еден момент каде што ЦСКА напаѓаше по десно(нивно) и идеа 3 на 2 и нормално едниот од ЦСКА си остана слободен а Занети стоеше на само 3-4 метри и го посматраше целото движења на топката и акцијата, во превод, Занети дозволи играчот да ја прими топката да се сврти кон гол и да направи чекор-два кога си ја подаде топката напред кон голот.

Исто така, и Камби беше постајно во линија со дефанзивците на работа од шеснаесетникот наместо да ги блокира нападите понапред. Очигледно е дека имаат брзи играчи кои нонстоп идат на фаул во зона на удар или пенал.

Да додадам само, Оби и понатаму ме разочарува со центаршутевите, секоја „нафрлена“ топка го погодува првиот играч на одбраната на ЦСКА, нешто што се учи уште во јуниори дека топката мора да го прелета првиот дефанзивец. Дефинитивно мора да поработи уште, сигурен сум дека тренерите го имаат приметено и дека се работи веќе на тренинзите...

Да, тоа сакав да го искоментирам али по меч, Оби да работи на центар шутот, тоа му е најслаба карика али има 1 тон простор пред него и ова да го усоврши, иначе ептен ми се свиѓа каков профил на фудбалер е, одлична адиција ќе е за тимов и долгорочно решение за средината.

^ Оди една страна наназад, пишав за Алварез ТОЧНО пред да го дај Пацини голот. Не знам, јас очекував поинаков играч. Ама можи (дајбоже) грешам. Тешки нека е до тремата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom